Οικονόμου για Τσίπρα: «Η επιτομή του πολιτικού παραλογισμού» – Για πανικό κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ

21/06/2022 | 22:34

Για “πολιτικό παραλογισμό” κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας την εισήγηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την οποία κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προκηρύξει εκλογές για τον Σεπτέμβριο.

“Ο κ. Τσίπρας ζήτησε σήμερα, και για τους επόμενους τρεις μήνες, υπηρεσιακή κυβέρνηση! Πρόκειται για την επιτομή του πολιτικού παραλογισμού”. Όχι μόνο γιατί παραβλέπει την εκπεφρασμένη λαϊκή βούληση και τους τρέχοντες πολιτικούς συσχετισμούς, αλλά, κυρίως, γιατί κάτι τέτοιο θα οδηγούσε τη χώρα σε μια παρατεταμένη επικίνδυνη αστάθεια, η οποία με μαθηματική ακρίβεια θα επιδείνωνε την κατάσταση για την κοινωνία και τις επιχειρήσεις και θα γεννούσε εθνικούς κινδύνους”, ανέφερε ο κ.Οικονόμου.

Προσέθεσε ότι “η Κυβέρνηση -με σχέδιο, επαγγελματισμό, πατριωτισμό και όραμα- έχει πετύχει, μέσα στην τέλεια καταιγίδα, να μειώσει δραστικά την ανεργία, να τρέχει το μεγαλύτερο πρόγραμμα οικονομικής στήριξης στην Ευρώπη και να χειρίζεται αποτελεσματικά την τουρκική επιθετικότητα”.

Και κατέληξε: “Ο κ. Τσίπρας πολιτεύεται με ελαφρότητα σε έναν κόσμο που απαιτεί σοβαρότητα, στιβαρότητα και ειλικρίνεια. Η πολιτική σταθερότητα είναι προϋπόθεση τόσο για την διαχείριση όσο και για την υπέρβαση των επάλληλων κρίσεων. Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται μακριά από τις αγωνίες και τις ανάγκες της κοινωνίας και της πατρίδας”.

ΣΥΡΙΖΑ: Σε πανικό ο Μητσοτάκης

“Διαπιστώνουμε ότι ο πανικός του κ. Μητσοτάκη μεταφέρθηκε και στον εκπρόσωπο του που από τη μια ομολογεί την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και από την άλλη έχει το θράσος να μιλά για ειλικρίνεια σοβαρότητα και σταθερότητα”, ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Γιάννη Οικονόμου.

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Κήρυξε εκλογές μέσα στον Σεπτέμβριο και όρισε υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών!

Και συνέχισε: “Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε το αυτονόητο, αυτό που θα ίσχυε σε κάθε Δημοκρατία που θέλει να ονομάζεται ευρωπαϊκή: Αφού ο κ. Μητσοτάκης έκανε την κωλοτούμπα και ομολογεί ότι ετοιμάζεται να δραπετεύσει, να αφήσει κατά μέρος τα παιχνίδια με τους θεσμούς και το Σύνταγμα και να ορίσει τώρα την ημερομηνία των εκλογών και υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών.

Όσο για το ποιος επιδεινώνει την κατάσταση στην κοινωνία με την έκρηξη της ακρίβειας, αφήνοντας τους κερδοσκόπους ανεξέλεγκτους και για το ποιος γεννά εθνικούς κινδύνους με τις επιπόλαιες επιλογές του που κάνουν τη χώρα μέρος της κρίσης, όλοι οι Έλληνες πια το γνωρίζουν. Και η απάντηση που θα δώσουν στις κάλπες θα είναι ηχηρή”.​

πηγή

 

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Πωλείται διαμέρισμα στα Ψηλαλώνια

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)