Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Πατρών: Αγώνας Ανοικτής Θάλασσας «ΘΥΣΙΑΣ 2022»

21/06/2022 | 18:40

O Ιστιοπλοϊκός Ομιλος Πατρών, σε ανακοίνωση του αναφέρει:

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, την Κυριακή 19/6/22, ο εξ αναβολής αγώνας Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας «Θυσίας 2022». Ένας αγώνας ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα του Ομίλου προς τιμήν των αγωνιστών του Μεσολογγίου. 
Στον αγώνα συμμετείχαν 18 σκάφη με πάνω από 70 αθλητές τα οποία εκκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου από τη θαλάσσια περιοχή μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών με προορισμό το Μεσολόγγι.
Ο στόλος ξεκίνησε με δυνατό βοριά, πιάνοντας μεγάλες ταχύτητες, με αποτέλεσμα τα σκάφη να ελλιμενιστούν νωρίς το απόγευμα στο φιλόξενο λιμάνι του Μεσολογγίου. 
Στη Δημοτική Πινακοθήκη του Μεσολογγίου, σε μία όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η απονομή των επάθλων στους νικητές της πρώτης ιστιοδρομίας. 
Τα πληρώματα ξεκουράστηκαν, απολαμβάνοντας μια γλυκιά βραδιά και τη φιλοξενία των ανθρώπων του Μεσολογγίου. 
Την επόμενη μέρα ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής, με τους δυνατούς βοριάδες να δοκιμάζουν σκάφη και πληρώματα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανθρώπους του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου για την ενεργή συμμετοχή τους στη διοργάνωση του αγώνα και τη φιλοξενία τους και προσβλέπουμε στη διεύρυνση της συνεργασίας προς όφελος του αθλήματος της Ιστιοπλοΐας και των τοπικών κοινωνιών.

Αποτελέσματα αγώνα: «ΘΥΣΙΑΣ 2022»

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Αχαΐα: Το ΙΧ έφυγε από τον δρόμο – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα