Πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ μετακομίζουν στο Ουίνδσορ

21/06/2022 | 16:16

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον με τα τρία τους παιδιά πρόκειται να μετακομίσουν στο «Adelaide Cottage» στο Ουίνδσορ στα μέσα του καλοκαιριού, αποκάλυψε πηγή του παλατιού στην Daily Mail.

«Η μετεγκατάσταση, θα φέρει την οικογένεια πιο κοντά στη βασίλισσα καθώς εκείνη μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φιλίππου περνά μεγάλα διαστήματα στο Μπέρκσαϊρ μόνη με το προσωπικό, λόγω των κινητικών της προβλημάτων.

Λέγεται ότι η βασίλισσα συνεχίζει να αναθέτει στον Ουίλιαμ επιπλέον βασιλικά καθήκοντα και ότι επικοινωνούν αρκετές φορές την εβδομάδα. Όλη η οικογένεια περνάει επίσης μαζί της αρκετό χρόνο. Ο θάνατος του πρίγκιπα Φίλιππου τον Απρίλιο του 2021 έπαιξε σημαντικό ρόλο στη απόφαση αυτή.

Η πηγή είπε ακόμη ότι : «ο πρίγκιπας είναι ο μόνος που θα μπορούσε να πάρει τέτοια απόφαση. Η απώλεια του Δούκα του Εδιμβούργου έχει αφήσει ένα μεγάλο κενό στη οικογένεια. Ήταν ένας υπέροχος σύμβουλος για εκείνον ενώ είναι πολύ προστατευτικός με την γιαγιά του».

 

ΑΜΠΕ

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Ο «Κος Αμιλκάρ» του Ρεφενέ στο θέατρο “Αγορά” για 2η εβδομάδα

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ

Παρέμβαση Κασσελάκη για τον 18χρονο Μάριο – Ιταλοί αυτοδιοικητικοί στο πλευρό της μητέρας του