Εθελοντική αιμοδοσία από το “ΑΣΤΟ-Επικοινωνούμε”

24/06/2022 | 08:08

 

Στο πλαίσιο του 19oυ Φεστιβάλ του ΑΣΤΟ-επικοινωνούμε (23 – 26 Ιουνίου 2022, Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων Δήμου Πατρέων – πρώην Πλαζ ΕΟΤ) η ομάδα Αλληλεγγύης του Συλλόγου, οργανώνει σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Παναγιά η Βοήθεια”, Εθελοντική Αιμοδοσία. 

Παράλληλα θα γίνεται εγγραφή στο πρόγραμμα εθελοντών δοτών μυελού των οστών με λήψη σάλιου και συμπλήρωση φόρμας εθελοντή σε συνεργασία με την Τράπεζα Μυελού των οστών ‘Όραμα Ελπίδας’.

Στο χώρο του ΑΣΤΟ-Επικοινωνούμε, Σαχτούρη 65 & Αλ.Υψηλάντου, το Σάββατο 25/06, ώρα 10.00-13.00. Πληροφορίες  6988698291.

 

8ο MEGA FOUR 4×4 PATRAS
29/01/2026 | 19:29

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ο παλαίμαχος διαιτητής βόλεϊ Σάββας Ιορδανίδης το θύμα της φωτιάς στον Καστελλόκαμπο