Ελλάδα – Ταϊλάνδη 28-1: Προπόνηση με εξωπραγματικό σκορ στην πρεμιέρα της Εθνικής

Η ανανεωμένη Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών μπήκε με το… δεξί στον 4ο όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου της Βουδαπέστης, διαλύοντας με το εμφατικό 28-1 την Ταϊλάνδη

Με το ευρύ και εντυπωσιακό 28-1 επικράτησε η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών της Ταϊλάνδης στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου στο Σέγκεντ, για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Ο αγώνας βεβαίως δεν χωράει σχολιασμού αφού η διαφορά δυναμικότητας ήταν χαώδης, με την Εθνική μας να κάνει ένα πολύ καλό… ζέσταμα εν όψει του πολύ σημαντικού αγώνα με την Ισπανία (Τετάρτη, 22/6) που θα κρίνει κατά πάσα πιθανότητα και την πρώτη θέση του ομίλου.

Τα οκτάλεπτα: 7-0, 9-0, 5-0, 7-1

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 3, Ελληνιάδη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Ξενάκη 5, Νίνου 2, Πάτρα 1, Σιούτη 1, Βασιλική Πλευρίτου 3, Γιαννοπούλου 3, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Σωτηρέλη.

ΤΑΪΛΑΝΔΗ (Νατάλια Ρουστάμοβα): Μουκσούνγκ, Κβαντονγκντανάρε, Ροτσανάρου, Νίλκλαντ, Κάμα, Πουενγκπονγκσακούλ, Πουάνγκτονγκ 1, Κουνπρατούμ, Ρουεανγκσαπαϊσάν, Ι.Τουρόν, Γ.Τουρόν, Ροντγουαταναντισακούλ, Αρσαγιούθ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ