Οι “ντελιβεράδες” της ΕΛ.ΑΣ.

20/06/2022 | 18:13

Πριν μερικές εβδομάδες ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας προχώρησε αιφνίδια σε αλλαγές των επικεφαλής του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα να γνωρίζει τους λόγους. Μπορεί όμως πολλοί που ξέρουν από παρασκήνιο να καταλάβουν ορισμένα πράγματα. 

Πάει καλά ως εδώ, διότι αποδείξεις δεν υπάρχουν. Ωστόσο παρακολουθώντας τη συνέχεια, διαπιστώθηκε οτι τουλάχιστον ως προς το σκέλος των “διαρροών”, η Υπηρεσία επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη.

Παράδειγμα οι πρόσφατες επισκέψεις στην Πάτρα κλιμακίου αξιωματικών της, από τις οποίες προέκυψαν τα εξής:

Στην πρώτη περίπτωση που αφορούσε στην κατάθεση της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα, υπήρξαν δημοσιεύματα επί του περιεχομένου της, τα οποία επικαλούνται “αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών”

Δεύτερον, σε σχέση με την επίσκεψη στην Πάτρα για λήψεις καταθέσεων από την μητέρα και τον πατριό της Ρούλας Πισπιρίγκου, διέρρευσε από την προηγούμενη ημέρα ο τόπος και περίπου ο χρόνος της διαδικασίας

Τρίτον το πόρισμα των ιατροδικαστών για την Μαλένα και την Ίριδα, το οποίο κατέθεσαν οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλόγρηας στην ίδια Υπηρεσία, η οποία διενεργεί και την προκαταρκτική έρευνα για τους θανάτους των δύο κοριτσιών, έφτασε τάχιστα και επιλεκτικά σε ιστοσελίδες παρ’ ότι αφορά στο πιο σημαντικό στοιχείο των δύο υπό διερεύνηση υποθέσεων.

Το σκέλος των διαρροών για τους θανάτους των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, δεν απασχολεί για πρώτη φορά. Δικογραφίες και έγγραφα κυκλοφορούν δεξιά και αριστερά, πριν ακόμη τα παραλάβουν οι εμπλεκόμενοι και χωρίς δυστυχώς να ελέγχεται κανείς. Και επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται το φαινόμενο, κάποιος έστω και τώρα θα πρέπει να βάλει ένα τέλος και να εφαρμόσει τους κανόνες. 

 

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο