«Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών»: Συγχαρητήρια Δουσδαμπάνη

20/06/2022 | 17:01

Ο πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας και Πελοποννήσου, νεφρολόγος κ. Περικλής Δουζδαμπάνης συγχαίρει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον οργανισμό «Safety Project» και το εκπαιδευτικό ίδρυμα ΙΕΚ Βέργη για την ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών», που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Επιμελητήριο Αχαΐας.

“Θα ήθελα να εκφράσω, τα πιο θερμά συγχαρητήρια και με τις καλύτερες ευχές από όλη την ιατρική κοινότητα  στην  «Πρέσβειρα» της δωρεάς μυελού των οστών την μικρή Άννα – Αποστολία, που έλαβε το δώρο ζωής από δύο δότες και ξεπέρασε με επιτυχία την ασθένεια της. Επίσης, θερμά συγχαρητήρια στην κ Ελένη Βασιλοπούλου και την οικογένεια της για το ψυχικό σθένος που υπέδειξαν κατά την διάρκεια της περιπέτειας της υγείας της Άννας-Απόστολίας καθώς και για την εκστρατεία ενημέρωσης πού έχουν ξεκινήσει. Η Ι.Ε.Δ.Ε.Π στηρίζει την  προσπάθεια  ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για θέματα δημόσιας υγείας και σε αυτή μας την προσπάθεια από την πρώτη στιγμή  βρήκαμε αρωγό τον Αντιπεριφερειάρχη  Αχαΐας για θέματα Δημόσιας Υγείας κ Χαράλαμπο Μπονάνο καθώς και όλους τους συλλόγους των ευπαθών ομάδων της πόλης μας. Καλούμε όλα τα μέλη μας να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια ευαισθητοποίησης της δωρεάς μυελού των οστών και να παροτρύνουν τους συμπολίτες μας προς αυτή την κατεύθυνση”, αναφέρει. 

288713887_1179129802880332_1731047290758888663_n.jpg

 

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Πάτρας: Ο δικυκλιστής εκφενδονίστηκε πάνω σε ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Αχαΐα: Το ΙΧ έφυγε από τον δρόμο – Ένας νεκρός, ένας τραυματίας

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Ένταση με οδηγό ΙΧ στο αγροτικό μπλόκο στην Κάτω Αχαΐα – Συγκρούστηκε με οχήματα και παραλίγο να παρασύρει πεζούς και μία αστυνομικό (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

“Απόβαση” των αγροτών σήμερα στην Πάτρα – Δεκάδες τρακτέρ συγκεντρωμένα στον κόμβο Κουρλαμπά-Που υπάρχουν κλειστοί δρόμοι-ΝΕΟΤΕΡΑ-ΦΩΤΟ