Χάρης Ρώμας: Δεν μετάνιωσα ποτέ που άλλαξα το επίθετό μου

“Είναι η Ημέρα του Πατέρα και τον σκεφτόμουν το πρωί. Έψαχνα να βρω μια φωτογραφία του, δεν βρήκα κι αισθάνθηκα περίεργα” ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στο Χαμογέλα και Πάλι με την Σίσσυ Χρηστίδου και μίλησε για την αλλαγή που έχει κάνει στο επίθετό του και για τις σχέσεις που είχε με τον πατέρα του.

«Ποτέ (δεν το μετάνιωσα). Ο πατέρας μου δεν ήθελε… Είναι η Ημέρα του Πατέρα και τον σκεφτόμουν το πρωί. Έψαχνα να βρω μια φωτογραφία του, δεν βρήκα κι αισθάνθηκα περίεργα. Δεν έχω αποθηκεύσει κάποια. Βεβαίως μου έχει λείψει.

Δεν μπορεί να μην σου λείψει ο άνθρωπος που σε έχει φέρει στη ζωή, όταν αναγνωρίζεις αυτό το βασικό δώρο που σου έκανε. Οφείλουμε να μην είμαστε αχάριστοι ως προς αυτό, ακόμη κι αν έχουμε διαφωνίες.

Μου λένε πολλοί ότι μοιάζω στη μητέρα μου. Η μεγαλύτερη αδερφή μου μού λέει δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μου τον θυμίζεις.

Είναι σαν να τον βλέπω. Αυτό είναι το καλύτερο, να κουβαλάμε και τους δύο. Για το όνομα θέλω να πω μόνο αυτό, αισθάνομαι μεγάλη περηφάνια είτε με φωνάξουν Χάρη Ρώμα είτε Χαράλαμπο Ρασσιά.

Είμαι με το κεφάλι ψηλά» ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ