Στέφανος Τσιτσιπάς: Με wild card στο διπλό στη Μαγιόρκα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται ήδη στη Μαγιόρκα, όπου την ερχόμενη εβδομάδα θα συμμετάσχει στο 250άρι τουρνουά, από τη φάση των «16» απέναντι σε έναν εκ των Ίλια Ιβάσκα και Μπόουτικ φαν ντε Σάντσχουλπ, όποιον δηλαδή εκ των δύο προκριθεί από τον πρώτο γύρο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί και στο διπλό, μαζί με τον αδελφό του, Πέτρο, καθώς αμφότεροι εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους με κάρτα ελευθέρας (wild card).

T’ αδέλφια Τσιτσιπά θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο γύρο του διπλού το Νο1 του ταμπλό, Μαρσέλο Αρεβάλο (Ελ Σαβαδόρ) που έχει παρτενέρ τον Ζαν Γούλιεν Ρόγιερ (Ολλανδία). Οι πρώτοι αντίπαλοι για τους “Tsitsibros” κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό του Roland Garros.

Αν καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση για τον 2ο γύρο, τότε ο Στέφανος και ο Πέτρος θα βρουν στον δρόμο τους είτε τους Αυστριακούς Αλεξάντερ Έρλερ και Λούκας Μίντλερ, είτε τους Σεμπάστιαν Μπαές (Αργεντινή) και Ζοάο Σόουζα (Πορτογαλία).

Στο βάθος του μυαλού τους πάντως θα είναι να καταφέρουν να μπουν στο ταμπλό του διπλού και στο Wimbledon, αφού προς το παρόν είναι στη λίστα των επιλαχόντων.