Πύργος: Το tempo24 στο σπίτι που εντοπίστηκε ο Θύμιος - Ποια θα είναι η επόμενη ημέρα για τον 39χρονο (ΦΩΤΟ)

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

 

Αποστολή - Ρεπορτάζ: Απόστολος Βουλδής

 

Σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου ο Θύμιος Μπουγάς να έχει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης προχωρά ο Δήμος Πύργου.

Μετά τον εντοπισμό του χθες το απόγευμα ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου όπου υποβλήθηκε σε προληπτικές εξετάσεις και όλες έδειξαν πως δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα με την υγεία του.

Μιλώντας στο tempo24.news ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος δήλωσε πως αύριο θα έχει συνάντηση μαζί του προκειμένου να τον ενημερώσει ότι ο Δήμος θα προχωρήσει στην ενοικίαση σπιτιού για να μείνει ο 39χρονος.

Παράλληλα με μέριμνα του Δήμου θα ξεκινήσουν διαδικασίες ώστε να του χορηγηθεί και πάλι το επίδομα πρόνοιας που είχε διακοπεί από το 2015, ενώ θα αναζητηθεί εποχιακή δουλειά προκειμένου ο Θύμιος να εργάζεται.

Οπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες ο ίδιος είχε επιλέξει το συγκεκριμένο εγκαταλελειμμένο σπίτι, στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα, καθώς ήταν δυσδιάκριτο εξαιτίας της πυκνής βλάστησης και δεν θα γινόταν εύκολα αντιληπτός από κατοίκους και περαστικούς.

Εκεί φέρεται να διέμενε από τις 3 Μαΐου οπότε και σήμανε συναγερμός για την εξαφάνιση του.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι στο οποίο εντοπίστηκε ο 39χρονος από τους αστυνομικούς:

th5_0.jpg

th4.jpg

th3.jpg

 

 

 

Διαβάστε επίσης