Ο Κωνσταντίνος Μπουρδούλης εύχεται χρόνια πολλά στους πατεράδες με μια φωτογραφία

19/06/2022 | 10:17

 

Με τον δικό του τρόπο εύχεται χρόνια πολλά στους Πατεράδες όλου του κόσμου, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μπουρδούλης.

Σε ανάρτησή του στην ομάδα «Πάτρα, η πόλη της καρδιάς μας», της οποίας είναι διαχειριστής, ανέβασε μια φωτό γράφοντας: «Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σ’ όλους εμάς του ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ του κόσμου!!!! Κάθε χρόνο, την Τρίτη Κυριακή του Ιουνίου, γιορτάζεται η παγκόσμια ημέρα του ΠΑΤΕΡΑ και γενικότερα οι πατρικοί δεσμοί, η προσφορά και η επιρροή τους στην κοινωνία.

Φωτογραφία, από τότε που τα παλληκαράκια μας, χώραγαν στη δική μου πατρική αγκαλιά».

Ο Κωνσταντίνος Μπουρδούλης εύχεται χρόνια πολλά στους πατεράδες με μια φωτογραφία

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος