Άρης: «Στη Θεσσαλονίκη και τα δύο ματς της Γκόμελ»

Δημοσίευμα από τη Λευκορωσία αναφέρει πως τα ματς του Άρη με τη Γκόμελ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει τη Γκόμελ από τη Λευκορωσία στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (15/6) στη Νιόν.

Λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, απαγορεύεται να πραγματοποιηθεί αναμέτρηση στην Λευκορωσία, με τους ανθρώπους των δύο συλλόγων να συζητούν το ενδεχόμενο να γίνουν και τα δύο παιχνίδια στην Ελλάδα.

Σε αυτό το ζήτημα εστιάζει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «sb.by», η οποία τονίζει πως πρόκειται για ειλημμένη απόφαση να διεξάγονται αμφότεροι οι αγώνες στην έδρα του αντιπάλου.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στην έδρα της Γκόμελ και η ρεβάνς στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Απομένει να φανεί πού θα γίνει τελικά το πρώτο παιχνίδι του ζευγαριού (21/7). Στη Θεσσαλονίκη με την Γκόμελ ως τυπικά γηπεδούχο στο Κλεάνθης Βικελίδης ή σε κάποια χώρα εκ των Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν ή Γεωργία.