Λατινοπούλου: Γιατί να ζητήσω συγγνώμη από την Μπάρκα;

Η Λατινοπούλου δεν σταματά να επανέρχεται στον σάλο που έχει προκληθεί μετά τις δηλώσεις της για τη Δανάη Μπάρκα, επιμένοντας σε όσα είπε ρίχνοντας μάλιστα περισσότερο λάδι στη φωτιά

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου σε συνέντευξή της σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ξανά για τη Δανάη Μπάρκα και δήλωσε αμετανόητη. «Να ζητήσω συγνώμη γιατί; Αν είχα απέναντί μου τη Δανάη Μπάρκα θα της έλεγα να ακολουθήσει τις συμβουλές του γιατρού της και να κάνει εξετάσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά προσπαθώντας ανεπιτυχώς να πείσει ότι μέλημά της είναι η υγεία των υπέρβαρων ανθρώπων και όχι να κάνει body shaming.

«Κοινωνική προσφορά»

H προσπάθεια της Λατινοπούλου να παρουσιάσει τις αναρτήσεις καφενείου για την εμφάνιση μιας άλλης γυναίκας, ως… προσφορά στο κοινωνικό σύνολο συνεχίζεται καθώς ισχυρίζεται ότι επιτέλους άνοιξε μια συζήτηση για τα προβλήματα υγείας που πιθανόν συνοδεύουν την παχυσαρκία.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει ξεσπάσει όλος αυτός ο σάλος επειδή έχω μάθει να μη βαφτίζω το κρέας ψάρι. Δεν ήταν Body Shaming. Χαίρομαι που έγινε όλο αυτό γιατί έτσι δόθηκε φωνή σε ανθρώπους που πάσχουν από παχυσαρκία και άνοιξε μια τεράστια συζήτηση για την υγεία», υποστήριξε μιλώντας στον Status FM.

Η ίδια μάλιστα αναλαμβάνει και χρέη «ιατρού» καθώς είναι και σε θέση να αμφιβάλλει για τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων της Δανάης και του κάθε ανθρώπου που μπορεί να έχει παραπάνω κιλά παίρνοντας ως δεδομένο ότι θα παρουσιάζουν προβλήματα.

«Τώρα, αν μου απαντούσε ότι έχει κάνει εξετάσεις και είναι καλές, που πολύ αμφιβάλλω, μπορούμε να το δούμε, γιατί δεν ξέρω με αυτά τα κιλά πώς μπορεί να είναι καλές. Άλλωστε, όπως δήλωσε και η ίδια δεν την ενόχλησε η ανάρτηση μου, συνεπώς γιατί να ζητήσω συγγνώμη;» προσθέτει.

Το πολιτικό της μέλλον

Η ίδια μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πολιτικό της μέλλον μετά την απομάκρυνσή της από τη ΝΔ, λέγοντας ότι δεν έχει συζητήσει με το ακροδεξιό κόμμα των Τζήμερου, Μπογδάνου, Κρανιδιώτη, αλλά υπάρχει πολύ φως στο τούνελ.

Προφανώς η κ. Λατινοπούλου θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο. Να γίνεται όσο πιο προκλητική μπορεί μέσω επιθέσεων σε γυναίκες, ομοφυλόφιλους, μετανάστες, αριστερούς προβάλλοντας μία ακροδεξια ταυτότητα που είναι όμως και τρέντι ταυτόχρονα, προκειμένου να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα και συγκεκριμένο κοινό που θα μπορούσε ίσως να τη βοηθήσει σε κάποιου είδους πολιτική καριέρα.

Εξάλλου η κ. Λατινοπούλου έτσι έγινε γνωστή. Προβάλλοντας με τον πιο προκλητικό τρόπο μία χυδαία ακροδεξιά άποψη.

πηγή

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ