Έβαλε το χέρι του στο κλουβί για να χαϊδέψει την τίγρη και εκείνη του το δάγκωσε – Πέθανε από ανακοπή

Ο άνδρας φοβήθηκε τόσο πολύ που η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά και πέθανε

Το περιστατικό συνέβη μπροστά από το κλουβί της τίγρης, σε ιδιωτικό ζωολογικό κήπο του Περιμπάν στο Μεξικό. Ένας από τους φύλακες αφού τάισε την τίγρη πλησίασε τα σύρματα του κλουβιού της και προσπάθησε να χαϊδέψει το τεράστιο αιλουροειδές.

Η τίγρης πήγε κοντά του και εκείνος αρχίζει να την χαϊδεύει. Κάποια στιγμή το μεγάλο ζώο γυρνάει το κεφάλι του και αστραπιαία του γραπώνει το χέρι με τα δόντια της.

Η τίγρης άρχισε να του δαγκώνει το χέρι με μανία. Κάποιοι από το προσωπικό προσπάθησαν να τον βοηθήσουν και ύστερα από λίγο κατάφεραν να τον απελευθερώσουν από το θανατηφόρο – όπως αποδείχτηκε – δάγκωμα.

Πέθανε στο νοσοκομείο

Αμέσως ο τραυματισμένος φύλακας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να γίνει ακρωτηριασμός αφού τα δόντια της τίγρης είχαν μετατρέψει σε μια άμορφη μάζα, δέρμα, κρέας, μύες και κόκαλα.

Ο άνδρας όμως τους είπε να μην το κάνουν. Τους ανέφερε επίσης ότι είναι διαβητικός. Λίγη ώρα αργότερα έπαθε ανακοπή, και ξεψύχησε. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά το γεγονός ότι φοβήθηκε πολύ και ότι πόνεσε πολύ, σε συνδυασμό με το ότι ήταν διαβητικός, επιβάρυνε την καρδιά του και δεν άντεξε.

Το όνομα του φύλακα ήταν José de Jesús και ήταν μόλις 23 ετών. Ο ιδιοκτήτης του ιδιωτικού ζωολογικού κήπου έχει επίσης ένα λιοντάρι, και έναν κροκόδειλο.