Αυγενάκης: Η συγγνώμη του υφυπουργού για την απαράδεκτη φωτογραφία

Στο ντροπιαστικό περιστατικό με το πρόβλημα πρόσβασης του προέδρου της Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Καπελλάκης, στο βάθρο κατά την διάρκεια εγκαινίων αθλητικών εγκαταστάσεων στην Κρήτη, αναφέρθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Μετά το κύμα αρνητικών σχολίων, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού απολογήθηκε με ανάρτησή του κάνοντας λόγο για «λάθος» ενώ έσπευσε να ζητήσει εκ νέου συγγνώμη μιλώντας στην εκπομπή «Στο Κόκκινο» και στο κανάλι «Νέα τηλεόραση Κρήτη».

 «Είναι εξ ολοκλήρου δικό μου το λάθος. Αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη για αυτό και ζήτησα συγγνώμη, ήταν μια αβλεψία», τόνισε ο Υφυπουργός.

Εξήγησε ότι δεν ήταν κάτι προγραμματισμένο αλλά αστοχία της στιγμής. «Θα συνεχίσουμε κάθε τρόπο την στενή συνεργασία στο Παραολυμπιακό Κίνημα», πρόσθεσε.

Μάλιστα δήλωσε πως σύντομα θα ανακοινωθεί κι επισήμως ένα έργο που είναι «όνειρο ζωής», όπως είπε, για όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό και είναι άτομα με αναπηρία, το Παραολυμπιακό αθλητικό κέντρο.

Το έργο θα έχει προυπολογισμό 32 εκατ. ευρώ και θα πραγματοποιηθεί στη Ραφήνα σε συνεργασία με την περιφέρεια Αττικής. Όπως δήλωσε σύντομα θα παρουσιαστεί ο χρόνος δημοπράτησής του.

«Όλα αυτά δεν αποδυναμώνουν όμως το λάθος, ζητώ ξανά συγγνώμη» κατέληξε ο Υπουργός.