Στον Θρύλο και τη νέα σεζόν ο Βαλμπουενά

 

 

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ανανέωσε κι επίσημα τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει στο λιμάνι για ακόμη έναν χρόνο

Ο Ματιέ Βαλμπουενά θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού για ακόμη έναν χρόνο, με τον Γάλλο παιχταρά να ανανεώνει και επίσημα τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός τα έχει βρει με τους Πειραιώτες εδώ και αρκετό καιρό και απέμενε μόνο το τυπικό της υπόθεσης. Σήμερα λοιπόν, ο Βαλμπουενά έβαλε και την υπογραφή του στη νέα συμφωνία που θα τον διατηρήσει στο λιμάνι μέχρι και το καλοκαίρι του 2023.


Μια μέρα μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήρθε και εκείνη του Γάλλου μεσοεπιθετικού, με τη διοίκηση του Ολυμπιακού να κάνει πράξη την επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς να διατηρηθούν οι δυο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ.

Φυσικά, πρόκειται για μια εξέλιξη ιδανική για τον Ολυμπιακό, αφού πέρα από τον κορυφαίο επιθετικό του ελληνικού πρωταθλήματος, κράτησε και έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που έχουν έρθει στην Ελλάδα τον 21ο αιώνα.

Τα νούμερα εξάλλου μιλούν από μόνα τους για τον Γάλλο, ο οποίος θα μείνει για τέταρτη χρονιά στο λιμάνι και θα κυνηγήσει το 4ο σερί πρωτάθλημα. Τα προηγούμενα τρία χρόνια ήταν βασικό μέλος της σπουδαίας ομάδας που είχε φτιάξει ο Μαρτίνς, με τον Γάλλο να έχει αγωνιστεί συνολικά σε 120 παιχνίδια με την ερυθρόλευκη φανέλα και να μετράει 14 γκολ και 39 ασίστ.

Συνολικά, στο λιμάνι ο Βαλμπουενά έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα και 1 Κύπελλο, ενώ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 41 ματς και σκόραρε 3 φορές, ενώ μοίρασε και 8 ασίστ. 

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έγινε μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας το 2019 και από τότε μετρά 120 συμμετοχές, 14 γκολ και 39 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει κατακτήσει με τον Ολυμπιακό τρία πρωταθλήματα Ελλάδας (2019-2020, 2020-2021, 2021-2022) και ένα κύπελλο (2019-2020).

https://www.in.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ