Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έφαγε» την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Όλο το παρασκήνιο

 

 

Εδώ και καιρό κυκλοφορεί η φήμη ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα είναι του χρόνου στον ΣΚΑΙ. Ωστόσο, άλλες συζητήσεις έγιναν στα πρώτα ραντεβού με την παρουσιάστρια κι άλλα αποφασίστηκαν στην πορεία.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας znews.gr, η πρώτη προσέγγιση που της έγινε από το κανάλι του Φαλήρου ήταν για να παρουσιάσει το Love Island.

Η Ηλιάνα κρίθηκε η καταλληλότερη γι’ αυτό το δύσκολο project, το οποίο θέλει τους παίκτες να αναζητούν τον… έρωτα στην Τενερίφη.

Στην πορεία όμως έπεσε στο τραπέζι το όνομά της για το My Style Rocks. Εκεί οι υπεύθυνοι του σταθμού θεώρησαν ότι θα ταιριάζει περισσότερο στην Παπαγεωργίου μια εκπομπή μόδας από ό,τι στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μολονότι η δεύτερη το έχει κάνει ήδη.

Μάλιστα, οι υπέρμαχοι αυτής της ιδέας υποστήριξαν ότι θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τηλεοπτικά ξανά την Έλενα Χριστοπούλου με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού η πρώτη έχει συμφωνήσει να είναι στην κριτική επιτροπή.

Η σκέψη που άλλαξε τα πάντα

Τότε ήταν που στον ΣΚΑΙ άρχισαν να… κάνουν τηλέφωνα σε άλλους παρουσιαστές για το Love Island. Ωστόσο, τα τηλέφωνα δεν έγιναν ραντεβού γιατί στην πορεία υπήρξε μια εξέλιξη που άλλαξε τα δεδομένα.

Το κανάλι, σύμφωνα πάντα με το Ζnews, αποφάσισε να βγάλει το My Style Rocks τον Ιανουάριο.

Αυτό σημαίνει ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπορεί να κάνει στο πρώτο μέρος της σεζόν το Love Island και στο δεύτερο το My Style Rocks.

Αυτό αποφασίστηκε σε σύσκεψη που έγινε χτες κι όπως φαίνεται «κλείδωσε» ότι θα επιστρέψει στην τηλεόραση με δύο εκπομπές.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης