Πάτρα - Εμπορικός Σύλλογος: "Αν νομίζουν ότι θα τους περάσει είναι γελασμένοι" - Οξύνεται η αντιπαράθεση με φόντο τις εκλογές (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη Τύπου ενόψει των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας το τριήμερο 21 – 23 Ιουνίου, παραχώρησαν οι υποψήφιοι με την Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων.

Ο Κώστας Τηλιγάδης απηύθηνε κάλεσμα στους εμπόρους της Πάτρας για μαζική συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, τονίζοντας ότι πρέπει να εκλεγεί διοίκηση που θα υψώσει ανάχωμα κόντρα στις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, οι οποίες "στραγγαλίζουν" οικονομικά τους μικρούς εμπόρους.

Όσο πλησιάζουν οι ημέρες των εκλογών, τόσο οξύνεται η αντιπαράθεση στους κόλπους του Εμπορικού Συλλόγου, ο οποίος πλέον θυμίζει καζάνι που βράζει.

Οι αιχμές εκατέρωθεν είναι καθημερινές, με πρόσφατο σημείο τριβής, την πρόταση της απερχόμενης διοίκησης να διαγραφεί από τα μητρώα, ένα μεγάλο μέρος των μελών του Συλλόγου, με την αιτιολογία ότι δεν είναι ενεργά μέλη και δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον Σύλλογο.

"Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου επιχειρεί με διάφορα... "φακίρικα" να εξαφανίσει μέλη του Εμπορικού Συλλόγου. Τους απαντάμε ότι δεν έχει κανείς δικαίωμα να πειράζει το μητρώο του Συλλόγου.

Αν νομίζουν ότι θα τους περάσει, είναι βαθιά γελασμένοι. Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου θα τους γυρίσουν την πλάτη, όπως έκαναν και στη Γενική Συνέλευση, που ήθελαν να μας βάλουν να πληρώσουμε 80 ευρώ για να συμμετέχουμε.", τόνισε ο Κώστας Τηλιγάδης.

Ακούστε όσα είπε:

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ