Επιστρέφει στον ΠΑΟΚ ο Μαργαρίτης

Ανακοινώθηκε η μεταγραφή

Στον ΠΑΟΚ επιστρέφει ο Βαγγέλης Μαργαρίτης. Οι συζητήσεις που είχαν το τελευταίο διάστημα οι ιθύνοντες της ΚΑΕ με τον 40χρονο πάουερ φόργουορντ/σέντερ, για την εκ νέου ένταξή του στο ρόστερ του «Δικεφάλου», κατέληξαν σήμερα σε κοινή σημείο αναφοράς, με συνέπεια τη συμφωνία για την υπογραφή συμβολαίου.

Ο Μαργαρίτης επανακάμπτει στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» μετά το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές το περασμένο καλοκαίρι, το οποίο οδήγησε στη συνεργασία του για τη φετινή σεζόν με τον Κολοσσό Ρόδου. 

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη μεταγραφή, η οποία αποτελεί την πρώτη κίνησή του εν όψει της καινούργιας αγωνιστικής σεζόν, αναφέροντας:

«Το πρώτο συμβόλαιο που υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ το 2012, αποδείχθηκε ότι ήταν ένα συμβόλαιο ζωής. Το επιβεβαίωσαν τα 9 χρόνια που ακολούθησαν και συνοδεύτηκαν από την καταξίωσή του στη συνείδησή όχι μόνο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, αλλά και όλης της μπασκετικής Ελλάδας. Ο αρχηγός είναι και πάλι εδώ και η όμορφη ιστορία που ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια, μετά από διάλλειμα ενός χρόνου, θα συνεχιστεί. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, για να φορέσει και πάλι την ασπρόμαυρη φανέλα. Για 10η σεζόν στην καριέρα του! Βαγγέλη σε καλωσορίζουμε και πάλι στον ΠΑΟΚ. Στο σπίτι σου!».

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης