“Πέθαναν” τον Πέτρο Φιλιππίδη

16/06/2022 | 16:37

Απάντηση στις φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ότι “ο Πέτρος Φιλιππίδης πέθανε”, έδωσε η δικηγόρος του ηθοποιού, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Η Κυριακή Πακιρτζίδου μίλησε για την ψευδή είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά.

“Ο Πέτρος Φιλιππίδης για τον ηλεκτρονικό τύπο εδώ και ημέρες είναι ‘νεκρός. Και το γραφείο μου δέχεται μηνύματα για το πού θα γίνει η κηδεία…”, είπε αρχικά η δικηγόρος του ηθοποιού για να προσθέσει ότι “είναι τρομοκρατικό, ανατριχιαστικό να δικάζεται ένας άνθρωπος, να υπάρχει το τεκμήριο αθωότητας που το έχετε λησμονήσει οι πάντες και να είναι και νεκρός”.

Σε έντονο ύφος, η δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι “ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είναι νεκρός” και συμπλήρωσε: “είναι ζωντανός είναι αθώος, το δικαστήριό του θα ολοκληρωθεί, παρόλο που καταλαβαίνω ότι κάποιοι τον θέλουν εκτός σκηνής και εκτός ζωής”.

“Κάποτε πρέπει να μπει μια τελεία, γιατί όταν κάποιος δεν βάζει μόνος του τελεία θα πρέπει να τη βάλει η Δικαιοσύνη“, κατέληξε.

 

ΠΗΓΗ

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Θρήνος στην Πάτρα: “Έφυγε” η δικηγόρος Τέτη Τζαμαλούκα – Την Παρασκευή η κηδεία της

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο

Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «13 ώρες εργασίας το 2025 σε μια ευρωπαϊκή χώρα και η Νίκη Κεραμέως με 1,3 εκατομμύριο»

Αχαΐα: Άνδρας υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Τούμπαρε ΙΧ – Ένα άτομο στο νοσοκομείο του Ρίου (ΒΙΝΤΕΟ)