Πάτρα: Τι κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας – Ποιοι θα κληθούν από το Ανθρωποκτονιών

Θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση

Στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής προσήλθε το πρωί της Πέμπτης  ο Μάνος Δασκαλάκης, προκειμένου να καταθέσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας η οποία διενεργείται για τον θάνατο των δυο παιδιών του, Μαλένας και Ίριδας.

Ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου,  που είναι προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, πήγε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από ραντεβού που είχε προγραμματιστεί εδώ και αρκετές ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το enikos.grο Μάνος Δασκαλάκης επανέλαβε ό,τι είχε πει στην πρώτη κατάθεσή του, δηλαδή ότι δεν είχε υποψιαστεί ποτέ την σύζυγό του και ότι δεν είχε καταλάβει το παραμικρό.  Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση, μετά την ανακοίνωση του πορίσματος των δύο ιατροδικαστών Νίκο Καρακούκη και Νίκου Καλόγρηα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα κληθούν να καταθέσουν η αδελφή και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου. Για την τελευταία, δεν αποκλείεται το Ανθρωποκτονιών να μεταβεί στην Πάτρα, καθώς φέρεται να αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

 

Διαβάστε επίσης