Τζόνι Ντεπ: Στα δικαστήρια ξανά ο ηθοποιός – Κατηγορείται για ξυλοδαρμό

 

 

Επανένωση για Τζόνι Ντεπ και Καμίλ Βάσκεζ. Η δικηγόρος που βρίσκεται πίσω από την μεγάλη νίκη του ηθοποιού στην πολύκροτη δίκη με την πρώην σύζυγο του, Άμπερ Χερντ, θα τον υπερασπιστεί σε μία ακόμη υπόθεση.

Ο σταρ του Χόλυγουντ κατηγορείται για ξυλοδαρμό και συγκεκριμένα για επίθεση σε μέλος του συνεργείου της ταινίας «City of Lies», το 2017.

Τον χτύπησε και του προσέφερε χρήματα

Σύμφωνα με την κατάθεση του Γκρεγκ Μπρουκς, ο Ντεπ τον χτύπησε δύο φορές στα πλευρά, έξω από ένα ξενοδοχείο στο Λος Άντζελε, όταν του είπε ότι τα γυρίσματα έπρεπε να σταματήσουν για εκείνη την ημέρα.

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, πριν ακόμη προλάβει να του το ανακοινώσει, ο ηθοποιός έγινε έξαλλος και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει.

«Δεν έχει κανένα δικαίωμα να μου τι θα κάνω», φώναζε ο Ντεπ, ο οποίος μύριζε αλκοόλ και έκανε χρήση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. «Η μέθη και η γενικότερη ιδιοσυγκρασία του Τζόνι δημιούργησαν ένα κλίμα εχθρικό και ένα ανασφαλές περιβάλλον», τονίζει το BBC.

Στη συνέχεια τον χτύπησε και του πρόσφερε χρήματα για να ανταποδώσει το χτύπημα.

«Θα σου δώσω 100.000 δολάρια για να μου ρίξεις μια μπουνιά στο πρόσωπο τώρα», προκάλεσε τον Μπρουκς ο ηθοποιός.

Το περιστατικό έληξε όταν επενέβησαν οι σωματοφύλακες για να τους χωρίσουν.

Μία εβδομάδα αργότερα του ζητήθηκε να υπογράψει ένα έγγραφο που έλεγε ότι δεν θα έκανε μήνυση προς την παραγωγή και τον Ντεπ.

Ο Μπρουκς κάτι τέτοιο το αρνήθηκε και απολύθηκε. Τώρα ζητά αποζημίωση από τον ηθοποιό και την εταιρεία παραγωγής ισχυριζόμενος ότι υπέστη ταπείνωση, σωματικό και ψυχικό πόνο.

Ο σταρ του Χόλυγουντ ισχυρίζεται ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα και ότι ο Μπρουκς ήταν αυτός που τον προκάλεσε.

Η δίκη θα ξεκινήσει στις 25 Ιουλίου και την υπεράσπισή του θα αναλάβει η Καμίλ Βάσκεζ μαζί με τον Ράνταλ Σμιθ.

Ποια είναι η Καμίλ Βάσκεζ

Η Καμίλ Βάσκεζ, που εκπροσωπεί το δικηγορικό γραφείο Brown Rudnick Vasquez, ειδικεύεται σε υποθέσεις δυσφήμισης και συμπεριλήφθηκε στη λίστα των καλύτερων δικηγόρων στην Αμερική, την περίοδο 2021-2022.

Δεν μπορεί να αμφισβητηθεί επίσης, ότι η δίκη του Ντεπ και της Χερντ, της έφερε τεράστια δημοτικότητα. Οι θαυμαστές του ηθοποιού μάλιστα, την αποκάλεσαν αρκετές φορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως τη «βασίλισσα» της δίκης.

Πολλές φορές πάντως όταν ο 58χρονος ηθοποιός νευρίαζε στο δικαστήριο ή στεναχωριόταν η Καμίλ τον πλησίαζε διακριτικά κατά τη διάρκεια της δίκης και επιχειρούσε με απλά αγγίγματα στην πλάτη ή στον ώμο να τον αποφορτίσει.

Οι κινήσεις αυτές τρέλαναν τους χρήστες τόσο του Twitter όσο και του TikTok που τις ανέλυαν. «Σε εκείνο το σημείο, οι πηγές μας λένε πως όλοι στη νομική ομάδα είναι «κουμπωμένοι», όμως όλοι έχουν έρθει πολύ κοντά με τον πελάτη τους. Η σχέση είναι τόσο επαγγελματική όσο και φιλική. Όσο για όλα τα χαμόγελα και τα γέλια που έχουν παρατηρήσει ορισμένοι μεταξύ του Τζόνι και της Καμίλ, μας λένε ότι τον βρίσκει αστείο… και δεν μπορούσε παρά να γελάσει με κάποια από τα αστεία του και το χιούμορ του», έγραψε κάποιος χαρακτηριστικά.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης