Ξέσπασε ο Δημήτρης Μακαλιάς για τις δηλώσεις Τραννού: «Ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει;»

«Είναι σοκαριστικό να μιλάμε ότι η παραβατικότητα είναι κανονικότητα, αυτό είναι το αδιανόητο», λέει ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς δεν άντεξε και ξέσπασε σήμερα στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Με αφορμή τις δηλώσεις του Τραννού, ο γνωστός ηθοποιός αναρωτήθηκε αν πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας.

«Δεν καταλαβαίνω τι εννοούν και δεν έχουμε βγει από τα ρούχα μας αυτή τη στιγμή με αυτές τις δηλώσεις; Σέβομαι αυτή τη μορφή τέχνης και τον στίχο, αλλά δεν μπορείς αυτό να πρεσβεύεις στη ζωή σου. Είναι σε άλλη πραγματικότητα. Δεν μπορείς να βγαίνεις στην τηλεόραση και να λες “είχα ένα όπλο, δεν σκότωσα κανέναν”. Σώπα καλέ!

Σαν μορφή τέχνης να υπάρχει, αλλά όχι παραβατικότητα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για ένα όπλο που έχεις κάποιος παράνομα πάνω του και να λέει “ε, ναι, και τι έγινε; Πήρα μια ποινή, τα ξέρει ο δικηγόρος μου, εμείς θα έχουμε όπλα γιατί έτσι είμαστε”. Δεν μπορείς να μιλάς για την παραβατικότητα έτσι. Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να τους μιλήσει και να δει τι παραβατικά πράγματα κάνουν;», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε στη συνέχεια: «Είναι σοκαριστικό να μιλάμε ότι η παραβατικότητα είναι κανονικότητα, αυτό είναι το αδιανόητο. Το πώς θα το διαχειριστεί κάθε γονιός είναι δικό του θέμα. Κι εγώ, το παιδί μου όταν παίζει και κρατάει ένα όπλο του εξηγώ ότι είναι ένα παιχνίδι και δεν θα γίνει αυτό με ένα κανονικό όπλο».

«Εδώ, οι άνθρωποι πρεσβεύουν ότι όχι, θα γίνει με ένα κανονικό όπλο γιατί αυτή είναι η δική μου φάση, να έχω ένα όπλο πάνω μου. Αυτές οι δηλώσεις πρέπει να κρίνονται από τη δικαιοσύνη, δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες αναρχία, παραβατικότητα είναι φυσιολογικό, κάντε το, έτσι είμαστε εμείς στις γειτονιές μας», είπε κλείνοντας ο Δημήτρης Μακαλιάς.