Ιταλία: Μητέρα ομολόγησε τον φόνο της κόρης της – Είχε καταγγείλει την απαγωγή της

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η Ιταλία τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο 24ωρο στην Κατάνια της Σικελίας. Χθες το απόγευμα μητέρα κατήγγειλε στην αστυνομία την απαγωγή της κόρης της από τρεις ένοπλους κουκουλοφόρους, αλλά στη συνέχεια ομολόγησε τον φόνο της και υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που ήταν το πτώμα του κοριτσιού.

Η νεαρή γυναίκα, περίπου 20 χρόνων είπε ότι οι τρεις άνδρες άρπαξαν το παιδί της από το αυτοκίνητό της. Φαίνεται πως η ίδια πρώτα πήγε σπίτι της και σε δεύτερη φάση μετέβη στην Αστυνομία μαζί με μέλη της οικογένειάς της.

Οι Αρχές που κινητοποιήθηκαν δεν βρήκαν μάρτυρες να επιβεβαιώσουν το περιστατικό αλλά ούτε εικόνες από κάμερες στο σημείο . Γι’ αυτό αμέσως ξεκίνησαν εκτενέστερες ενδοοικογενειακές ανακρίσεις για να εξιχνιάσουν το περιστατικό.

Η γυναίκα «έσπασε» και ομολόγησε

Κατά τη διάρκεια της νυχτερινής ανάκρισης, η μητέρα, φέρεται να έπεσε συχνά σε αντιφάσεις σχετικά με το αφήγημά της. Τελικά η νεαρή γυναίκα “έσπασε” και έδειξε το σημείο όπου βρισκόταν το πτώμα της κόρης της, περίπου 200 μέτρα από το σπίτι τους.

Όπως μεταδίδει η ANSA, η ανακάλυψη του πτώματος φέρεται να κατέστη δυνατή χάρη στην “πίεση που της ασκήθηκε κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων” από τους ερευνητές.

Πρόκειται για την κατάληξη μιας υπόθεσης που από χθες αργά το απόγευμα ανησύχησε την Ιταλική κοινή γνώμη και που, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται περί τραγωδίας.

Όπως αναφέρει η La Republica η γυναίκα κάποια στιγμή έσπασε και άρχισε να κλαίει. Στη συνέχεια οδήγησε τους αστυνομικούς στο χωράφι που βρισκόταν το πτώμα του παιδιού.

«Δεν ήμουν ο εαυτός μου», φέρεται να είπε στους καραμπινιέρους η γυναίκα, η οποία δεν ήταν σε θέση να δώσει πλήρη περιγραφή του εγκλήματος ή να αναφέρει κάποιο κίνητρο. Η εισαγγελία μεριμνά για τη σύλληψή της για διακεκριμένη ανθρωποκτονία και απόκρυψη πτώματος