Διήμερο Φεστιβάλ στην Πάτρα με θέμα: “Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών”

χορηγός επικοινωνίας tempo24

 

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και ο Οργανισμός «Safety Project: Οργανισμός, Κατάρτισης – Εκπαίδευσης – Ενημέρωσης – Πρόληψης, σε Θέματα Ασφάλειας, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Διαπολιτιστικά και Υγείας», σας προσκαλεί στη θεματική εκδήλωση, με σκοπό την ενημέρωση και την εγγραφή νέων μελών στους συλλόγους Όραμα Ελπίδας και Χάρισε Ζωή, προκειμένου να γίνουν Εθελοντές δότες μυελού των οστών!

ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ:

Καθημερινά στην Ελλάδα, ένα παιδί νοσεί με παιδικό Καρκίνο! Πολλά παιδιά χρειάζονται, μετά τις χημειοθεραπείες, να κάνουν Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών για να έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη ζωή που τους αξίζει, κάτι που θεωρούμε εμείς, τόσο δεδομένο!!!

Στην Ελλάδα, ενώ έχουμε ευαισθησίες ως λαός, δεν έχουμε ενημερωθεί σωστά για τη διαδικασία της Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών όπου πραγματικά ιδίως για το δότη, είναι Ανέξοδη. Ανώδυνη και γίνεται στο “άψε σβήσε”

Διήμερη εκδήλωση στην Πάτρα με θέμα: “Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών”

Η μικρή Άννα – Αποστολία μόλις 4 μηνών, νόσησε με Βρεφική Λευχαιμία. Στην πορεία της θεραπείας της, το καλοκαίρι 2021, πραγματοποιήθηκε η πρώτη Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών, με δότη από την Ελλάδα!

Ωστοσο σύντομα επανεμφανίστηκε η νόσος και το μωρό χρειάστηκε μετά το νέο κύκλο χημειοθεραπειών – και άλλων θεραπειών να μπει στη διαδικασία για δεύτερη Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών από δεύτερο δότη, όπου βρίσκεται στο Ισραήλ. Στις 21 Φεβρουαρίου 2022, το μωρό ξαναγεννήθηκε κυριολεκτικά για τρίτη φορά με την ελπίδα να έχει μια ζωή γεμάτη υγεία κι απ ό,τι φαίνεται όλα πάνε καλά!!!

Αν ένα μωρό, ένα παιδί, ένας συνάνθρωπος μας χρειάζεται Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών για ζήσει, άμεσα ενεργοποιείται ένας παγκόσμιος οργανισμός για να βρεθεί συμβατός δότης.

Μάθε πώς γίνεται χωρίς πόνο, κόπο και ανέξοδα.

Στο πλαίσιο αυτής της καμπάνιας ενημέρωσης και παρότρυνσης, η μικρή πρέσβειρα Άνα – Αποστολία σας προσκαλεί σε μια διήμερη εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 

Αρωγός της εκδήλωσης είναι το Πανεπιστήμιο Πάτρας με την παρουσία φοιτητών στις εκδηλώσεις μας!

Αρωγός της εκδήλωσης είναι επίσης και Ελληνική Αστυνομία.

Συγκεκριμένα επιθυμούμε τη στήριξη σας, σε ένα Κοινωνικό Θέμα, όπου αφορά τη υγεία.

Η εκδήλωση μας, χρειάζεται την υποστήριξη σας γιατί υπάρχουν πολλά παιδιά, πολλοί άνθρωποι που αναζητούν έναν δότη.