«My Mother's Wedding» με την Σκάρλετ Τζοχάνσον

Oι κάμερες ετοιμάζονται για τα γυρίσματα της νέας δραματικής ταινίας

Η παραγωγή είναι σε εξέλιξη και οι κάμερες ετοιμάζονται για τα γυρίσματα της νέας δραματικής ταινίας «My Mother's Wedding», σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Deadline.
 

Είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Κρίστιν Σκοτ Τόμας (Kristin Scott Thomas), η οποία αποκάλυψε ότι έγραψε το σενάριο της ταινίας μαζί με τον Τζον Μικλεθγουέιτ (John Micklethwait).

Σύμφωνα με το Deadline, η υποψήφια για Όσκαρ Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett Johansson) θα πρωταγωνιστήσει στην δραματική ταινία μαζί με τις διάσημες ηθοποιούς του Χόλιγουντ Σιένα Μίλερ

(Sienna Miller), Φρίντα Πίντο (Freida Pinto) και Έμιλι Μπίτσαμ (Emily Beecham).

Η Κρίστιν Σκοτ Τόμας είναι γνωστή για τον ρόλο της στη ρομαντική κομεντί «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία» του 1994 και στο ρομαντικό δράμα του 1996 «The English Patient» δίπλα στον Ρέιφ Φάινς (Ralph Fiennes) που της χάρισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ. Ενώ η Γιόχανσον βρίσκεται στη δεκάδα των κινηματογραφικών σταρ με τις υψηλότερες αμοιβές όλων των εποχών σύμφωνα με το Box Office Mojo.

Είναι η μοναδική γυναίκα ηθοποιός που έχει καταφέρει να ενταχθεί στην πρώτη δεκάδα των πιο ακριβοπληρωμένων σταρ. Σημειωτέον ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία μόλις 8 ετών στην πειραματική θεατρική παράσταση «Sophistry» δίπλα στον Ίθαν Χοκ.

Διαβάστε επίσης