Πάρης Θωμόπουλος: «Άμα πεινάω θα κάνω χειρότερα πράγματα από το να συνεργαστώ με τον Μάρκο Σεφερλή»

 

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε ο Πάρης Θωμόπουλος, με αφορμή την συμμετοχή στην κωμική σειρά «Η τούρτα της μαμάς» στην ΕΡΤ.

Μέσα σε όλα, ωστόσο, ο νεαρός ηθοποιός δεν έκρυψε την αδυναμία να παρακολουθήσει τη νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή αλλά και την διάθεση να μη συνεργαστούν… αν δεν συντρέχει βιοποριστικός λόγος.

Ειδικότερα, ο Πάρης Θωμόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν νομίζω να έχει προκύψει ξανά μια ελληνική σειρά με τέτοιους χαρακτήρες, όπως ‘Η τούρτα της μαμάς’, οπότε το κοινό λίγο δυσκολεύεται. Πιο εύκολα βλέπει τον Σεφερλή παρά εμάς. Δεν θα ήταν στις επιλογές μου να συμμετέχω σε μια κωμωδία με τον Μάρκο Σεφερλή» είπε.

 «Άμα πεινάω θα κάνω χειρότερα πράγματα από το να συνεργαστώ με τον Μάρκο Σεφερλή»

«Κοίταξε, τώρα, άμα πεινάω ή δεν έχω να φάω και δεν έχω να μεγαλώσω τον γιο μου, θα κάνω και πολύ χειρότερα πράγματα που λέει ο λόγος γιατί πλέον δεν βάζω το εγώ σε πρώτη μοίρα αλλά βάζω το παιδί μου σε πρώτη μοίρα. Έχει να κάνει καθαρά για βιοποριστικούς λόγους οπότε πέρα από το καλλιτεχνικό κομμάτι, είναι και μια δουλειά την οποία καλούμαστε να την κάνουμε για να ζήσουμε. Οπότε ποτέ μη λες ποτέ. Αλλά καλλιτεχνικά, όχι δεν θα ήταν μια συνεργασία με τον Μάρκο Σεφερλή στις πρώτες επιλογές μου» συμπλήρωσε.

«Την σειρά του δεν την έχω δει. Δεν την έχω δει και δεν ξέρω τι είναι. Αλλά δεν μπορώ να δω Σεφερλή. Δηλαδή ο άνθρωπος κάνει αυτό που κάνει, το κάνει πολύ καλά αυτό που κάνει, εγώ όμως δεν μπορώ να το δω. Κάποιοι άλλοι μπορούν, δεν θέλω να κρίνω την δουλειά του γιατί δεν είναι δικό μου θέμα αυτό το πράγμα. Δεν έχω να κρίνω κάτι. Ο καθένας ας κάνει ότι θέλει και θα κριθεί από τον κόσμο που τον βλέπει» κατέληξε ο Πάρης Θωμόπουλος.

https://www.in.gr/