Αιτωλοακαρνανία: «Έσπασαν την πόρτα του σπιτιού και μπήκαν για να με βιάσουν» – Θρίλερ σε διαμέρισμα

Στιγμές πανικού έζησε μια νεαρή κοπέλα μέσα στο σπίτι της, στην Αιτωλοακαρνανία. Περιέγραψε σοκαρισμένη την απόπειρα βιασμού από τους δύο άγνωστους άντρες…

Οι περιγραφές της κοπέλας στην Αιτωλοακαρνανία για την απόπειρα βιασμού της, μέσα στο σπίτι που έμενε, βοήθησαν τους αστυνομικούς, που τελικά προχώρησαν σε δύο συλλήψεις. Πρόκειται για τους άντρες που υπέδειξε η 24χρονη, ως εκείνους που μπήκαν στο διαμέρισμά της και προσπάθησαν να την βιάσουν. Οι φωνές που έβαλε την έσωσαν αφού οι δράστες το έβαλαν στα πόδια και απομακρύνθηκαν. Με την καταγγελία της 24χρονης να προκαλεί οργή και φόβο στην τοπική κοινωνία.

Τον τρόμο έζησε μια νεαρή γυναίκα τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (09-06-2022), όταν είδε ξαφνικά την πόρτα του σπιτιού της σε μια περιοχή της Ακαρνανίας να σπάει και να εισβάλλουν δυο άνδρες με αρρωστημένες διαθέσεις. Τρομοκρατημένη η 24χρονη κοπέλα έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια, με αποτέλεσμα οι επίδοξοι βιαστές να φοβηθούν και να το βάλουν στα πόδια.

Η νεαρή γυναίκα κάλεσε την Αστυνομία κατήγγειλε το περιστατικό και έδωσε την περιγραφή των δραστών, για τον εντοπισμό των οποίων ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις. Μετά από επίμονη έρευνα, τα στοιχεία ταυτότητάς τους εξακριβώθηκαν και το πρωί της Παρασκευής, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς.

Όπως αναφέρουν «Τα Νέα» σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και διατάραξη οικιακής ειρήνης από κοινού και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.