Γιώργος Τράγκας: Το ξέσπασμα του ετεροθαλή αδερφού του δημοσιογράφου

Είχε να τον δει 15 χρόνια

Τον ετεροθαλή αδερφό του Γιώργου Τράγκα, Νίκο Τράγκα φιλοξένησε σήμερα Σάββατο η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA.

O Νίκος Τράγκας μίλησε α για τα όσα λέγονται αναφορικά με την περιουσία του αδερφού του.

Μετά τον γάμο του με την Μαρία Καρρά ο αδερφός του δεν ήξερε ούτε το σπίτι του

Όπως λέει δεν διατηρούσε επαφές μαζί του τα τελευταία 15 χρόνια. Επίσης όπως είπε από τότε που γνώρισε τη δεύτερη σύζυγό του, δεν ήξερε καν που έμενε.

Ερωτηθείς για την τεράστια περιουσία του δημοσιογράφου δήλωσε πως δεν γνώριζε τίποτα και πως και ο ίδιος «έπεσε από τα σύννεφα» και συμπλήρωσε λέγοντας πως ο Φρέντυ Τράγκας καλά έκανε και την αποποιήθηκε.

«Με τον αδερφό μου είχαμε τυπικές επαφές, στη γιορτή του καθενός και τα δύο τελευταία χρόνια, ούτε στις γιορτές» δήλωσε.

Εισοδήματα 6 εκατ. ευρώ και περιουσία 23 εκατ. ευρώ

Την ίδια ώρα «φαίνεται πως ο Γιώργος Τράγκας μαζί με τη σύζυγό του, από το 2002 έως το 2020 έχουν εισοδήματα κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που τα ακίνητα που έχει εντοπίσει η οικονομική Εισαγγελία έχουν αντικειμενική αξία τουλάχιστον 23 εκατομμύρια ευρώ» δήλωσε η δικαστική συντάκτρια του Mega, Άννα Κανδύλη, στην ίδια εκπομπή. 

Παράλληλα, έχουν εντοπιστεί και δύο θυρίδες με άγνωστο περιεχόμενο και τον Μάρτιο του 2013 ο Γιώργος Τράγκας επισκέφτηκε τράπεζα του Μονακό και έδωσε ράβδους χρυσού.

Η τράπεζα δεν δέχεται όλες τις ράβδους, αλλά μόνο μερικά των οποίων η αξία υπολογίζεται στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ.

«Μέσα στο πόρισμα της περιουσίας του δημοσιογράφου αναφέρονται πάρα πολλές εταιρείες, που φαίνεται να ξεκινάνε με πρόεδρο και αντιπρόεδρο τον ίδιο και τη σύζυγό του, στη συνέχεια να περνάνε σε τρίτους, όταν αρχίζουν να δημιουργούν χρέη» προσέθεσε η Άννα Κανδύλη.

Ενδεικτικά, όπως είπε η συντάκτρια, 9 εταιρείες άφησαν πίσω 13 εκατομμύρια χρέη προς το δημόσιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Τράγκας είχε ελεγχθεί και παλαιότερα σχετικά με τα δηλωθέντα περιουσιακά του στοιχεία και η υπόθεση είχε κλείσει με την επιβολή προστίμου.

πηγή

Διαβάστε επίσης