Κοτόπουλο με γιαούρτι και κάρι

10/06/2022 | 16:41

Υλικά για 4 μερίδες

1 κοτόπουλο (κομμένο σε μερίδες)

1 κεσέ γιαούρτι

3 σκελίδες σκόρδο

2 κουταλιές κάρι

Κύμινο

Φρέσκο κόλιαντρο

 

Εκτέλεση

Πλένουμε το κοτόπουλο και το αφήνουμε να στραγγίσει καλά. Ανακατεύουμε τα υλικά μέσα στο γιαούρτι και μαρινάρουμε στο μείγμα το κοτόπουλο για 24 ώρες. Το ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου και σερβίρουμε με ρύζι ή guacamole, σαλάτα με αβοκάντο.

 

ΠΗΓΗ

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ