Το δράμα της 16χρονης από την Πάτρα που εξαφανίστηκε - Καταγγελία της μητέρας για απαγωγή!

 

Μια απίστευτη ιστορία κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση χθες της 16χρονης Γεωργίας από την Πάτρα, που βρισκόταν έγκλειστη στο ψυχιατρικό κατάστημα στο Δαφνί!

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 η κοπέλα είχε μεταφερθεί προχθές από την Πάτρα στο Δαφνί, καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έχει και στο παρελθόν νοσηλευτεί, ωστόσο χθες βράδυ φαίνεται ότι την απήγαγαν!

Οπως αναφέρουν έγκυρες πηγές στο tempo24 η κοπέλα είχε αρκετές φορές φύγει από το σπίτι της ακολουθώντας νεαρό ρομά, με αποτέλεσμα η μητέρα να καταθέσει μήνυμα στην προσπάθεια να έχει μαζί της το παιδί της. Πρόσφατα η νεαρή βγαίνοτνας μια βόλτα εξαφανίστηκε και πάλι για να βρεθεί ξυλοκοπημένη και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τελικά μετά και την παρέμβαση της Αστυνομίας αποφασίστηκε η κοπέλα να μεταφερθεί στο Δαφνί για παρακολούθηση. Ομως σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας κόβοντας τα κάγκελα που υπήρχαν στον χώρο άγνωστοι μπήκαν στο δωμάτιο της κοπέλας και την πήραν, κάτι που ανακάλυψαν οι υπεύθυνοι του νοσηλευτηρίου αργότερα.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η μητέρα της που αγωνιά για την τύχη του παιδιού της ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού»  για την εξαφάνιση της ανήλικης και προέβη άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της,κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η Γεωργία έχει ύψος 1.65 μ., ζυγίζει 59 κιλά, έχει καστανά σκούρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple.

Διαβάστε επίσης