Πάτρα: Στα Δικαστήρια σήμερα το ζευγάρι που διακινούσε ναρκωτικά και είχαν αγκαλιά το 6χρονο παιδί τους - Αγωνία για τα 4 παιδιά της οικογένειας

 

Αίθουσα Σύνταξης tempo24.news

Την πόρτα τουΕισαγγελέα και του Ανακριτή θα περάσει σήμερα το μεσημέρι, το ζευγάρι που συνελήφθη, στην Πάτρα, μαζί με άλλους δύο άνδρες, όταν διακινούσαν ποσότητα ναρκωτικών στην περιοχή του ΚΕΤΧ.

Όπως πρώτο έγραψε το tempo24.news, το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι ότι το ζευγάρι χρησιμοποιούσε για τις δοσοληψίες ουσιών, το μόλις 6 ετών παιδί τους, προκειμένου να μην κινηθούν υποψίες.

Μάλιστα, την ώρα της σύλληψης το παιδί ήταν παρών, βλέποντας τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να περνούν χειροπέδες στους γονείς του.

Πίσω από τη σύλληψη του ζευγαριού κρύβεται ακόμη ένα περιστατικό άσχημων συνθηκών διαβίωσης για τα παιδιά της οικογένειας, η οποία είναι πολύτεκνη.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές του tempo24.news, το ζευγάρι έχει 4 ανήλικα παιδιά, ηλικίας 16,15, 6 και 4 ετών.

Μάλιστα τα δύο μεγαλύτερα από αυτά, είναι παιδιά της συζύγου από τον πρώτο της γάμο με άλλον άνδρα.

Από την ώρα που το ζευγάρι συνελήφθη τα παιδιά ζουν μόνα της, υπό την εποπτεία συγγενικού τους προσώπου, με την τύχη να είναι αβέβαιη για το μέλλον των γονιών τους.

Το ζευγάρι, ηλικίας 35 ετών, κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών, μαζί με τους άλλους δύο συλληφθέντες.

Οι δικαστικές Αρχές θα κρίνουν την ποινική μεταχείριση των γονέων, ενώ ενδέχεται να ενημερωθούν και οι υπηρεσίες πρόνοιας η οποίες θα ελέγξουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μεγαλώνουν τα 4 παιδιά, αλλά και την ψυχική τους κατάσταση.

Διαβάστε επίσης