Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Αννίτας Παπαχριστοπούλου, που "έφυγε" λίγους μήνες μετά τον θάνατο του συζύγου της Ανδρέα

 

Έφυγε από τη ζωή χθες το πρωί σε ηλικία 78 ετών η Αννίτα (Ιωάννα) Παπαχριστοπούλου, (το γένος Αρκαδιανού) .

Η εκλιπούσα ήταν συνταξιούχος Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Φυσικής Αγωγής, σύζυγος του γνωστού Πατρινού επιχειρηματία Ανδρέα Παπαχριστόπουλου. ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο.

Ευτύχησε στη ζωή της να αποκτήσει δύο παιδιά, τον επιχειρηματία Τάκη Παπαχριστόπουλο, τη Νίκη Παπαχριστοπούλου και τέσσερα εγγόνια.

Η κηδεία της θα γίνει στις 5 αύριο το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Προαστείου και η ταφή της στο Νεκροιταφείο Προαστείου.

Το tempo24.news εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης

 

Η Ν.Δ. αποχαιρετά την

Αννίτα Αρκαδιανού - Παπαχριστοπούλου

Με την αναγγελία θανάτου τηςΑννίτας Αρκαδιανού - Παπαχριστοπούλου , διακεκριμένου μέλους της Παράταξης και μητέρας του στελέχους μας Τάκη Παπαχριστόπουλου από την Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση :

Με αισθήματα θλίψης η Νέα Δημοκρατία αποχαιρετά σήμερα την Αννίτα Αρκαδιανού - Παπαχριστοπούλου. Υπήρξε από τα αρχαιότερα μέλη της Οργάνωσης και ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής υπηρέτησε από την ίδρυσή τουτο Πανεπιστήμιο Πατρών. Φεύγει από κοντά μας οχτώ μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της και προβεβλημένου στελέχους μας Ανδρέα Παπαχριστόπουλο. Συνέδεσε το όνομά της με το γυναικείο κίνημα , υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη το 1974 του τμήματος γυναικών της Παράταξηςκαιμε τον αείμνηστο σύζυγό της δημιούργησε μια λαμπρή οικογένεια.

Θα την θυμόμαστε πάντα για το ήθος , την εντιμότητα και την μεγάλη της προσφορά  στη Παράταξη.

Ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης και τα  μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκφράζουν στον γιο της Τάκη και τους υπόλοιπους συγγενείς τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

 

Διαβάστε επίσης