Φρανσουά Ολάντ: Γαμπρός στα 67 του για πρώτη φορά - Παντρεύτηκε την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας «το πήρε» τελικά το κορίτσι. Μετά απο περίπου δέκα χρόνια σχέσης, ο ορκισμένος μέχρι σήμερα εργένης επισημοποίησε τη σχέση του με την αγαπημένη του, Ζιλί Γκαγιέ, την 50χρονη ηθοποιό που είχε αποτελέσει την «πέτρα του σκανδάλου» ενώ ζούσε στο μέγαρο των Ηλυσίων με την προηγούμενη σύντροφό του.

Το ζευγάρι είπε το «ναι», στο δημαρχείο της πόλης Tulle, στο Κορέζ, μία περιοχή ιδιαίτερα αγαπητή για τον πρώην πρόεδρο της γαλλικής δημοκρατίας. Το μυστικό του γάμου είχε μείνει καλά φυλαγμένο, όπως αποκαλύπτουν φίλοι του ζεύγους, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του περιοδικού La Montagne.

Ελάχιστα πράγματα έγιναν γνωστά για την τελετή του Σαββάτου, στην οποία έδωσε το παρών -μεταξύ των προσκεκλημένων- ο Γάλλος τραγουδιστής Benjamin Biolay. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νυφικό της ηθοποιού φέρει την υπογραφή του οίκου Hermès και τον πολιτικό γάμο τέλεσε ο Bernard Combes, δήμαρχος της πόλης Tulle.

Για χάρη της Ζιλί Γκαγιέ, ο Ολάντ είχε προκαλέσει σκάνδαλο στο Ελιζέ, το 2017 όταν έγινε γνωστό ότι απατούσε την τότε σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ, ανεπίσημη «πρώτη κυρία» της εποχής, και μέσα στη νύχτα, πήγαινε με ένα σκούτερ για να την συναντήσει. Αφού χώρισε με την Τριερβελέρ, έζησε τον έρωτά του με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ που είναι η μόνη όπως φαίνεται που κατέφερε να τον πείσει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Γκαγιέ είναι μητέρα δύο παιδιών από τον πρώτο της γάμο ενώ ο Σοσιαλιστής πρώην πρόεδρος έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά με την «σύντροφό» του στη ζωή και το Κόμμα για πολλά χρόνια Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Ακολούθησε το ειδύλλιο με τη δημοσιογράφο Βαλερί Τριερβελέρ με την οποία πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων χωρίς όμως να επισημοποιήσει τη σχέση τους.

Στις 3 Ιουνίου του 2022, η Γκαγιέ γιόρτασε τα 50ά της γενέθλια και μία ημέρα αργότερα, ντύθηκε νύφη. Στο πλευρό της ήταν οι δύο γιοι της από τον πρώτο της γάμο με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Σαντιάγκο Αμιγκορένα. Τα τελευταία χρόνια, το ζευγάρι έκανε δημόσιες εμφανίσεις και δεν έκρυβε τον έρωτά του.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης