Υπόθεση Πισπιρίγκου-Πάτρα: Ξανά στο μικροσκόπιο ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς – Δίνουν 270.000 € για την αγορά του ακινήτου της

Σε εξέλιξη η προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της Ευγενίας Κούτρα

Οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς ζητούν επίσημες απαντήσεις για τον θάνατο της 69χρονης. Σε αυτο το πλαίσιο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη έρευνα στην Πάτρα. Ποιοι θα κληθούν να καταθέσουν…

Σε εξέλιξη είναι η προκαταρκτική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου της Ευγενίας Κούτρα, της σπιτονοικοκυράς του ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη στην Πάτρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, έως το τέλος του μήνα αναμένεται να ολοκληρωθεί η έρευνα για την υπόθεση.

Στις 29 Ιουνίου θα εξεταστεί το αίτημα για αποσφράγιση του σπιτιού στην οδό Μπιζανίου ενώ τις επόμενες μέρες θα κληθούν να καταθέσουν οι δύο γυναίκες που τη φρόντιζαν. Τελευταίοι για κατάθεση θα κληθούν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Στην εκπομπή “Το Πρωινό” μίλησε και ο συνήγορος συγγενών της σπιτονοικοκυράς, κ. Λέων, ο οποίος είπε “πως υπάρχει ενδιαφέρον και μία προσφορά για αγορά του τριώροφου σπιτιού στην Πάτρα και δίνουν 270.000 ευρώ, τη στιγμή που τα χρέη είναι περίπου 150.000 – 160.000 ευρώ”

“Οι συγγενείς της σπιτνοικοκυράς τα χρήματα που θα εισπράξουν από την πώληση του ακινήτου θα τα δωρίσουν σε ίδρυμα” συμπλήρωσε ο κ. Λέων.

Δείτε το Βίντεο ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης