“Γέφυρα” ζωής έστησαν αστυνομικοί που μετέφεραν από τα Γιάννενα αντιοφικό ορό για περιστατικό στην Πάτρα

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

 

Επιχείρηση στήθηκε για την μεταφορά ορού από τα Γιάννενα προκειμένου να αντιμετωπιστεί περιστατικό που νοσηλεύται στην Πάτρα μετά από δάγκωμα φιδιού.

Η μεταφορά έγινε άμεσα από περιπολικό με άνδρες του Β Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, προκειμένου να μην κινδυνέψει η ζωή του ασθενούς.

Στο μεταξύ, στον Εισαγγελέα προσφεύγει η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας ζητώντας να λυθεί άμεσα το πρόβλημα που έχει προκληθεί με την Ψυχιατρική Κλινική στο νοσοκομείο του Ρίου.

Μετά τη μετατροπή της σε κλινική covid, περιστατικά διακομίζονται στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις συνοδεία αστυνομικών, με αποτέλεσμα στην περιοχή θέσεις να παραμένουν ακάλυπτες.

Η παρέμβαση ζητήθηκε καθώς το περιπολικό είχε συνοδεύσει στα Γιάννενα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με ψυχιατρικό περιστατικό. Ενώ βρισκόταν στο δρόμο της επιστροφής, ζητήθηκε από τους αστυνομικούς να επιστρέψουν στα Ιωάννινα προκειμένου να παραλάβουν τον αντιοφικό ορό, με αποτέλεσμα περιπολικό και πλήρωμα να λείψουν μία ολόκληρη ημέρα από την Πάτρα για διπλή μεταφορά.

 

 

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Ο «Κος Αμιλκάρ» του Ρεφενέ στο θέατρο “Αγορά” για 2η εβδομάδα

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ