Νεκρός 28χρονος ανθυποπλοίαρχος από έκρηξη πυροσβεστήρα

07/06/2022 | 15:00

Τραγωδία με έναν νεκρό ανθυποπλοίαρχο συνέβη σήμερα κατά τη διάρκεια εργασιών σε ιδιωτικό ναυπηγείο, στο λιμάνι της Ελευσίνας.

Πρόκειται για έναν 28χρονο αλλοδαπό, ο οποίος φέρεται να έχασε τη ζωή του έπειτα από την έκρηξη πυροσβεστήρα, κατά τη διάρκεια αναγόμωσης, όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες.

Ο 28χρονος παρελήφθη αρχικά από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

“Φως” στις συνθήκες θανάτου του 28χρονου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, που παραγγέλθηκε από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος του εν λόγω δεξαμενόπλοιου (σημαίας Μπαχάμες) συνελήφθησαν από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας, ενώ διενεργείται προανάκριση προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του συμβάντος.

 

ΠΗΓΗ

Discovery Days 2026
14/12/2025 | 17:29

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Για το φλας ο άγριος ξυλοδαρμός του οδηγού λεωφορείου – Άφαντος ο δράστης της επίθεσης

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Αίγιο: Για παρακώλυση συγκοινωνιών κατηγορούνται δύο αγροτοσυνδικαλιστές – Δικογραφία και για τον αποκλεισμό στην Αχαγιά

Τραγωδία σε παράδρομο της Ιόνιας Οδού – Νεκρός Πατρινός οδηγός φορτηγού μετά από ανατροπή (ΦΩΤΟ)

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή