Σασμός – επόμενα επεισόδια: Ο Αστέρης θα βρεθεί πάρα πολύ κοντά στην αλήθεια

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Σασμός»,  που θα προβληθούν την Τετάρτη και την Παρασκευή.

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στη σειρά;

Σασμός: Τετάρτη 08 Ιουνίου – Επεισόδιο 156

Οι Σταματάκηδες προσφέρουν άσυλο στον Καραπάνο, ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες. Η απόφαση του Αστέρη να δώσει το κτήμα στον Άγγελο προκαλεί τη μανία της Καλλιόπης, που επιτίθεται στη Βασιλική.

Εκείνη για πρώτη φορά έρχεται σε πλήρη σύγκρουση μαζί της με ανυπολόγιστες συνέπειες… Η Αργυρώ από την άλλη καταφέρνει να μιλήσει γι’ αυτό που της συμβαίνει στη Μαρίνα, που καταρρέει απελπισμένη στην αγκαλιά του Αντώνη.

Όμως, ενώ νομίζει ότι το μεγάλο της μυστικό είναι ασφαλές, ο Αστέρης θα βρεθεί πάρα πολύ κοντά στην αλήθεια, κατά την διάρκεια μιας βόλτας του με τον Σταύρο…

Σασμός: Παρασκευή 10 Ιουνίου – Επεισόδιο 157

Ο Αστέρης γνωρίζεται με τον μικρό Πετράκη, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι γιος του. Η Καλλιόπη γνωρίζει τον περιβόητο Καραπάνο. Πώς θα τα πάνε οι δυο τους; Η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς χειροτερεύει και ο γιατρός θα προτείνει την έσχατη λύση.

Ο Αστέρης υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει στην Αργυρώ. Ο Πρόδρομος πιέζεται από Αντώνη και Γεράσιμο να συνεργαστεί για να γλυτώσει τη φυλακή. Η Αργυρώ προσπαθεί να νικήσει τον φόβο της για να στηρίξει τον εαυτό της και τους γύρω της.

Ο Μαθιός αναγκάζεται να παραδεχτεί στον Αστέρη ότι κρύβουν τον Καραπάνο. Δεν είναι όμως μόνο ο Αστέρης που ακούει το παράνομο μυστικό των Σταματάκηδων…