Χρήστος Σουγλέρης: Η "φωνή" της ΔΑΚΕ στο χώρο της Υγείας

 

Με την εκλογή του ως Γενικός Σύμβουλος στο Συνέδριο της ΠΟΕΔΗΝ  και παράλληλα σύνεδρος στο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο, επιβεβαιώθηκε η διαρκής και πολυετής προσφορά και δράση του Πατρινού Συνδικαλιστή στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» Χρήστου Σουγλέρη.

Ο Χρήστος Σουγλέρης διαθέτοντας συνδικαλιστική εμπειρία η οποία αντλείται από τη μακροχρόνια παρουσία του στα συνδικαλιστικά κοινά κατάφερε τα τελευταία τέσσερα χρόνια να έχει συνεχή παρουσία σε όλα τα Νοσοκομεία της Πελοποννήσου και να συνεισφέρει στη δρομολόγηση λύσεων που αφορούσαν σε θέματα εργαζομένων και κατά συνέπεια στην εύρυθμη λειτουργία του συστήματος Υγείας και παράλληλα να λειτουργήσει με υπευθυνότητα στο θέμα της πανδημίας και τις πρωτόγνωρες συνθήκες που δημιουργήθηκαν.

Ο Χρήστος Σουγλέρης μαζί με τα άλλα στελέχη της ΔΑΚΕ και με τη συνδρομή του προέδρου της Χρήστου Παπαναστάση κατέδειξαν αύξηση των εδρών της συνδικαλιστικής Παράταξης.

Ωστόσο το μείζον στην προκειμένη περίπτωση είναι η αναζητούμενη ενότητα στον υγειονομικό χώρο, η οποία εκφράζεται μέσα από τη συνεργασία για τη διεκδίκηση λύσεων και τομών για τα μεγάλα θέματα που αφορούν στην Υγεία στα πλαίσια μίας νέας εποχής που απαιτεί υπερβάσεις και συνεργασία του συνόλου των συνδικαλιστικών στελεχών. Ο Χρήστος Σουγλέρης, όπως και πολλοί άλλοι συνδικαλιστές κινήθηκε σε αυτή την κατεύθυνση όλα τα προηγούμενα χρόνια και αυτό του αναγνωρίστηκε και στη διάρκεια του πρόσφατου Συνεδρίου

Ν.Σ.