Βαλέρια Κουρούπη: «Με έπιανε απελπισία» – Συγκλονίζει για το body shaming που έχει υποστεί

Η Βαλέρια Κουρούπη βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Κυψέλη, το μεσημέρι της Δευτέρας και μίλησε για το body shaming που βλέπει να κυριαρχεί στην κοινωνία μας, καθώς και την προσωπική της εμπειρία με αυτή την κακοποιητική συμπεριφορά είτε από άλλους είτε από την ίδια στον εαυτό της, παρά το γεγονός πως σήμερα διατηρείται κορμάρα και εδώ μπορείτε να δείτε πώς.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός εξήγησε πως παρατηρεί στον περίγυρό της ανθρώπους να παλεύουν να αλλάξουν ή να αποδεχθούν την εμφάνισή τους και θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός πως οι άνθρωποι κρίνονται με έναν τόσο επιφανειακό τρόπο.

Φυσικά, και η ίδια έχει βρεθεί σε αυτή τη δυσάρεστη θέση και τα συναισθήματά της ήταν πολύ δυσάρεστα.

Οι δηλώσεις της Βαλέριας Κουρούπη για το body shaming

«Βλέπω ανθρώπους γύρω μου και φίλους μου που ζορίζονται. Λένε ότι δεν αγαπάνε το καλοκαίρι, γιατί τότε κρίνεσαι. Πέρα από την ομορφιά έχει και μια γύμνια, βγάζουμε τα χεράκια μας και τα ποδαράκια μας έξω. Βγαίνει ο κόσμος και κρίνει των ανθρώπων το είναι από την πρώτη οπτική εντύπωση. Μου φαίνεται αδιανόητο αυτό» είπε αρχικά.

«Εγώ θυμάμαι μικρή να ξεφυλλίζω τα περιοδικά και να με πιάνει απελπισία. Ήμουν και ένα πιο παχουλό παιδί και με έπιανε απελπισία που έβλεπα ότι με το μαγιό πρέπει να είσαι έτσι. Δεν έβλεπα καμιά φωτογραφία ενός κανονικού ανθρώπου» συμπλήρωσε.

πηγή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ