Πάτρα – Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων: Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υγείας οι δύο θέσεις Αναισθησιολόγων

 

Με το χαρακτηρισμό του κατεπείγοντος, εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υγείας, οι δύο θέσεις Αναισθησιολόγων για το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, το οποίο λόγω των τεσσάρων αναρρωτικών αδειών, είχε  σταματήσει να εφημερεύει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, η απόφαση του Υπουργείου έγινε γνωστή αργά το μεσημέρι στην Πάτρα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για δύο θέσεις Διευθυντή και Επιμελητή Α. 

Οι δύο θέσεις θα προκηρυχθούν άμεσα και αναμένεται πλέον, το ενδιαφέρον που θα υπάρξει για τις συγκεκριμένες θέσεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Υπουργείο Υγείας είχε εκδόσει σχετική ανακοίνωση το μεσημέρι του Σαββάτου:

“Το Καραμανδάνειο αποτελεί προτεραιότητα ως προς την ομαλή του λειτουργία και δε τίθεται θέμα διακοπής λειτουργίας του.

Στην παρούσα συγκυρία, οι τέσσερις αναισθησιολόγοι που υπηρετούν στο νοσοκομείο έχουν ζητήσει αναρρωτική άδεια.

Ήδη έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για εθελοντική προσωρινή μετακίνηση αναισθησιολόγων από τα παιδιατρικά νοσοκομεία της Αθήνας, ώστε το νοσοκομείο να καλυφθεί και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η φροντίδα των μικρών ασθενών. Είναι δε σε διαδικασία προκήρυξης οι δύο (2) θέσεις αναισθησιολόγων που ζητήθηκαν από το νοσοκομείο και θα εγκριθούν τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα έχει εκπονηθεί σχέδιο ώστε στην περίπτωση που υπάρξει ανάγκη, τα επείγοντα χειρουργικά περιστατικά να αντιμετωπίζονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο.

Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας επαναλαμβάνει ότι το Καραμανδάνειο αποτελεί προτεραιότητα ως προς την ομαλή του λειτουργία και δε τίθεται θέμα διακοπής λειτουργίας του. Κανένα νοσοκομείο δεν κλείνει. Αντίθετα, αναβαθμίζονται”. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Γιάννης Καρβέλης: To Καραμανδάνειο δεν κλείνει, κάνουμε τα πάντα προκειμένου να το ενισχύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Ξεσηκωμός σήμερα για το Καραμανδάνειο – “Να μην κλείσει το νοσοκομείο παίδων” – Μηνυτήρια αναφορά εργαζομένων

 

Πάτρα: Φωτιά στο ΓΝ “Άγιος Ανδρέας” – Η αστυνομία σταμάτησε άνδρα που ήθελε να δει τον πατέρα του – 58 ασθενείς μεταφέρονται σε άλλες κλινικές – Έκτακτη οδηγία να μείνουν στα σπίτια τους έλαβαν κάτοικοι της περιοχής λόγω του πυκνού καπνού- Νέες ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ στην Αχαΐα: 62χρονη έσερνε από τα μαλλιά και έπνιγε την αδερφή της – “Βάρα την κι άλλο”, φώναζε ο σύζυγος

Πάτρα: Τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό – Τραυματίστηκε σοβαρά δικυκλιστής (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: «Έφυγε» η γιατρός Λίλιαν Κωστοπούλου

Πάτρα – Φωτιά στο ΓΝ “Άγιος Ανδρέας”: Συγκλονιστικές εικόνες με τους εθελεντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να απομακρύνουν τους ασθενείς από τις κλινικές – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αυτοκίνητο έπεσε σε τζαμαρία σούπερ μάρκετ (ΦΩΤΟ)

ΝΔ: Με τηλέφωνα από την Αθήνα προτείνουν για πρόεδρο της ΔΕΕΠ τον Μάκη Κατσιγιάννη

Πραγματική κόλαση στην Πάτρα: Χωρίς ρεύμα η μισή πόλη με 42 βαθμούς!