Nεκρός ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, Γκόραν Σάνκοβιτς

06/06/2022 | 14:44

Σοκ στη Σλοβενία και στην ποδοσφαιρική κοινότητα της χώρας.

Όπως έγινε γνωστό, ο παλαίμαχος σλοβένος ποδοσφαιριστής Γκόραν Σάνκοβιτς βρέθηκε νεκρός έπειτα από έρευνες που έγιναν την Παρασκευή και το Σάββατο.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου και του Ακράτητου πήγε την κόρη του στο σχολείο το πρωί της Παρασκευής και δεν έδωσε ποτέ ξανά σημεία ζωής.

Όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές, ο 42χρονος εντοπίστηκε το Σάββατο νεκρός, χωρίς να αναφέρουν τα αίτια του θανάτου του.

Ο Σάνκοβιτς ήταν διεθνής με τη Σλοβενία. Ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ακράτητου και αγωνίστηκε έναν ακόμα χρόνο στον Πανιώνιο, με τον οποίο συνδέθηκε περισσότερο.

 

ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της