Alec John Such: Πέθανε ο μπασίστας των Bon Jovi ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 70 ετών, ο Alec John Such, ιδρυτικό μέλος και αρχικός μπασίστας του διάσημου συγκροτήματος Bon Jovi.

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η μπάντα έγραψε:

«Είμαστε λυπημένοι που μάθαμε την είδηση του θανάτου του αγαπημένου μας φίλου Alec John Such. Ήταν αυθεντικός. Ως ιδρυτικό μέλος των Bon Jovi, ο Alec ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του σχηματισμού του συγκροτήματος. Για να είμαστε ειλικρινείς, βρήκαμε τον δρόμο μας ο ένας προς τον άλλον μέσω του Alec. Ήταν παιδικός φίλος του Tico και έφερε τον Richie να μας δει να παίζουμε. Ο Alec ήταν πάντα άγριος και γεμάτος ζωή. Σήμερα αυτές οι ιδιαίτερες αναμνήσεις φέρνουν χαμόγελο στο πρόσωπό μας και δάκρυα στα μάτια. Θα μας λείψει πολύ».

Η πορεία του συγκροτήματος

Οι Bon Jovi ιδρύθηκαν στο Νιου Τζέρσεϊ το 1983 και είχαν επιτυχίες με τραγούδια όπως τα «Livin’ On a Prayer» και «Wanted Dead or Alive».

Ο Alec John Such αποχώρησε από το συγκρότημα το 1994 και αργότερα αντικαταστάθηκε από τον μπασίστα Hugh McDonald.

Το συγκρότημα επανενώθηκε όταν οι Bon Jovi εισήχθησαν στο Rock & Roll Hall of Fame το 2018. Στην τελετή εισδοχής, ο Such μίλησε με αγάπη για την εποχή εκείνη και για τους συναδέλφους του, λέγοντας: «Τους αγαπώ μέχρι θανάτου».

https://www.in.gr/