Μεγάλη η συμμετοχή στην εκδήλωση "Παίζουμε στη Γειτονιά του Πενταγράμμου"

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στα παλαιά Σφαγεία Πατρών η Μουσικοπαιδαγωγική Εκδήλωση και βιβλιοπαρουσίαση της Δήμητρα Πίτσου "Παίζουμε στη Γειτονιά του Πενταγράμμου", pου διοργανώθηκε με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης- Πατρινό Καρναβάλι του Δήμου Πατρέων.

Η συμμετοχή παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών ήταν εντυπωσιακή, παρόλη τη ζέστη και τη δυσκολία πρόσβασης λόγω των δημοσίων έργων στην κεντρική είσοδο του χώρου.
Για τα βιβλία "ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟΥ" της μουσικοπαιδαγωγού και μαέστρου Δήμητρας Πίτσου σε εικονογράφηση της Χριστίνας Ανδρικοπούλου μίλησαν με πολλή θέρμη οι  μουσικοί Ιωάννα Μιντιλογλίτη, εκπαιδευτικός μουσικής στο Πειραματικό Σχολείο Πάτρας και διευθύντρια της χορωδίας του σχολείου και η Μέλπω Βικάτου, εκπαιδευτικός μουσικής και διευθύντρια της χορωδίας Αντηχώ Πάτρας, που με το έργο τους πλαισιώνουν συχνά τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.
Η αίθουσα πλημμύρισε με παιδικές φωνές και η Γειτονιά του Πενταγράμμου, ζωντάνεψε!.... Κάλεσε όλα τα παιδιά που βρέθηκαν εκεί στα χρωματιστά μονοπάτια της, εκεί όπου μέσα από το μουσικό ταξίδι, το παραμύθι και το παιχνίδι, τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο της μουσικής!