Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

 

Κριός
Σήμερα η Σελήνη μετακομίζει σε μια περιοχή του ηλιακού σου χάρτη για πάνω από δυο μέρες και μπορεί να θελήσεις είτε να μείνεις κοντά στο σπίτι, είτε να κινείσαι σε γνωστούς χώρους με οικεία πρόσωπα. Μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση στο πρώτο μισό της ημέρας καθώς ο Άρης και ο Δίας στο ζώδιό σου σε ενθαρρύνουν να ακολουθήσεις τον δικό σου δρόμο και να κρατήσεις τις επιλογές σου ανοιχτές. Το αν θα παίξεις με ασφάλεια ή θα ρισκάρεις μπορεί να είναι το ερώτημα που σε φέρνει σε αδιέξοδο αλλά είναι προσωρινό.

Ταύρος
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 3ο οίκο σου γίνεσαι πιο επικοινωνιακή και περίεργη. Κάποια ένταση είναι πιθανή το πρώτο μισό της ημέρας καθώς αποσπάται εύκολα η προσοχή σου. Στην πραγματικότητα μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να επεκταθείς, να βελτιωθείς, όμως είσαι ανυπόμονη κι αυτό δεν βοηθά. Δείξε αυτοσυγκράτηση για καλύτερα αποτελέσματα. Το συναίσθημα και ο έρωτας είναι κάτι που περνάς σε δεύτερη μοίρα.

Δίδυμοι
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα των πόρων σου είναι μια στιγμή για να σταθείς λίγο και να βρεις τον προσανατολισμό σου. Ακόμα κι έτσι το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να υπάρξει κάποια ανυπομονησία ειδικά αν αυτή η νέα ανάγκη για ηρεμία παρεμβαίνει στην επιθυμία σου για πειραματισμούς. Θυμήσου ότι είναι κάτι σύντομο και ότι ένα time out από μια έντονη επιδίωξη ενός στόχου να είναι κάτι χρήσιμο.

Καρκίνος
Αν και θα πρέπει να προσέξεις την ανυπομονησία σήμερα, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αγκαλιάσεις τις ανάγκες και τα συναισθήματά σου. Είσαι ευερέθιστη, αλλά είσαι επίσης περισσότερο από πρόθυμη να ξεκινήσεις καινούρια πράγματα. Τήρησε τους κανόνες στα εργασιακά ή τις υποχρεώσεις σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου και η σχέση σας εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά. Εάν είσαι μόνη, άσε να σε φλερτάρουν, απόλαυσέ το αλλά μην υποκύπτεις.

Λέων
Σήμερα μπορεί να σκεφτείς εκείνα τα πράγματα που δεν σε εξυπηρετούν πλέον και να αφήσεις συμπεριφορές που σε βαραίνουν και σε εμποδίζουν να προχωρήσεις μπροστά. Ωστόσο επιδίωξε να καθαρίσεις το μυαλό σου από περισπασμούς και να επικεντρωθείς σε πράγματα που σημαίνουν κάτι για σένα αυτήν τη στιγμή. Προσπάθησε να κατευνάσεις τις ανησυχίες που αφορούν στην ερωτική, συναισθηματική ζωή σου.

Παρθένος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον κοινωνικό σου τομέα κι αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αποκτήσεις λίγη έμπνευση. Υπάρχει κάποια τάση να αναλαμβάνεις πάρα πολλά κι αυτό δεν λειτουργεί υπέρ σου. Είσαι πρόθυμη κι αυτό είναι υπέροχο αλλά μην μπεις πολύ βαθιά σε δεσμεύσεις που μπορεί να τις αισθανθείς υπερβολικές αργότερα. Φρόντισε να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου και να μην αφήσεις τις ανήσυχες σκέψεις σου να επηρεάσουν τη συναισθηματική, ερωτική ζωή σου.

Ζυγός
Οι σημερινές διελεύσεις ανακινούν απαλά τις φιλοδοξίες σου και σκέφτεσαι με αυστηρότερους όρους. Ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να προσθέσεις περισσότερα στην καθημερινότητα σου, αλλά αισθάνεσαι όμορφα όταν ονειρεύεσαι νέες ιδέες για το μέλλον. Οι ευθύνες σου απέναντι στους άλλους επισημαίνονται. Μέσω της συνεργασίας ή των αλληλεπιδράσεων μπορείς να πλησιάσεις τους στόχους σου αν και μπορεί να υπάρξουν κάποιες συγκρούσεις πριν φτάσεις τους απόλυτους στόχους σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη κινείται σε αρμονία με το ζώδιό σου και με αυτήν τη διέλευση αναζητάς ευκαιρίες για να εξερευνήσεις νέα θέματα ή δραστηριότητες και να ανανεωθείς συναισθηματικά. Μπορεί να καταλήξεις να εστιάσεις τόσο πολύ σε σχέδια για το μέλλον που να ξεχάσεις να απολαύσεις τη στιγμή. Ωστόσο η σχέση με τον αγαπημένο σου, σου παρέχει απόλαυση. Εάν είσαι μόνη, προτεραιότητα σου είναι ο εαυτός σου.

Τοξότης
Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 8ο οίκο σου έχεις την τάση να παίρνεις τα πράγματα με την καρδιά και πιο προσωπικά. Μπορεί να υπάρξουν ανταγωνιστικά ή παρορμητικά στοιχεία στο πρώτο μισό της ημέρας ειδικά αν αισθάνεσαι περιορισμένη ή χωρίς κατεύθυνση. Περισπασμοί είναι πιθανοί και τα μικτά σήματα είναι δύσκολο να διαβαστούν και η υπερβολική προσπάθεια κατανόησης μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα.

Αιγόκερος
Με τη μετακόμιση της Σελήνης στον ηλιακό 7ο οίκο σου επικεντρώνεσαι περισσότερο στις σχέσεις. Αν και μπορεί να υπάρξει μια τάση σήμερα να προσβάλλεσαι ή να απογοητεύεσαι εύκολα, σκέψου ότι η δημιουργία έντασης μέσα σου έχει να κάνει με την επιθυμία να αναπτυχθείς και να βελτιωθείς. Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να αισθάνεσαι λίγο ευάλωτη ή ανοιχτή σε επιρροές και μπορεί να είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τα συναισθήματα σου από τις επιθυμίες των άλλων.

Υδροχόος
Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 6ο οίκο σου και μπορεί να εστιάζεις στην πραγματοποίηση προσαρμογών και στην επίλυση προβλημάτων. Είναι καλύτερο να αποφύγεις τη βιασύνη ειδικά το πρώτο μισό της ημέρας. Οι περισπασμοί μπορεί να υπονομεύσουν την παραγωγικότητα ειδικά αν είσαι ενθουσιασμένη με ένα έργο ή μια ιδέα και η νευρική ενέργεια είναι πιθανή. Ωστόσο έχεις κίνητρα και με επιπλέον προσπάθεια θα συγκεντρωθείς. Η εστίαση στα μικρά πράγματα μπορεί να είναι ευεργετική.

Ιχθείς
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της αναψυχής σου και ενώ η ανάγκη σου να μοιραστείς, να παίξεις και να απολαύσεις κάτι είναι έντονη, μέσα σου φοβάσαι. Θέλεις να αισθάνεσαι πιο σίγουρη για την ανεξαρτησία και την ασφάλεια σου κάτι που είναι σημαντικό κίνητρο. Ωστόσο οι σημερινές διελεύσεις ενθαρρύνουν να βρεις λίγο χρόνο για αποτοξίνωση και να απολαύσεις τον εαυτό σου, το φλερτ και τη συντροφιά του αγαπημένου σου.

https://www.tlife.gr/

Διαβάστε επίσης