«Jurassic World: Κυριαρχία», από 9 Ιουνίου στους κινηματογράφους

Η κορύφωση της ιστορίας τριών δεκαετιών

Τον Ιούνιο θα βιώσουμε την επική ολοκλήρωση της εποχής του Jurassic, στην ταινία «Jurassic World: Κυριαρχία», καθώς δυο γενιές συναντιούνται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη κλείνοντας έναν κύκλο 30 ετών!

 

Ο Κρις Πρατ και η Μπράις Ντάλας Χάουαρντ συναντούν την βραβευμένη με Όσκαρ, Λόρα Ντερν, τον Τζεφ Γκόλντμπλουμ και τον Σαμ Νιλ σε μία τολμηρή, διαχρονική και συναρπαστική περιπέτεια που θα καθηλώσει τόσο τους θεατές που μεγάλωσαν με την πρώτη ταινία, όσο και τους νεότερους που την ανακάλυψαν στην αναβίωσή της.

Οι δεινόσαυροι τώρα ζουν και κυνηγούν μαζί με τους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο. Αυτή η εύθραυστη ισορροπία θα αναμορφώσει το μέλλον και θα καθορίσει, μια για πάντα, αν τα ανθρώπινα όντα θα παραμείνουν οι κορυφαίοι θηρευτές σε έναν πλανήτη που μοιράζονται πλέον με τα πιο τρομακτικά πλάσματα της ιστορίας.

Για σχεδόν τρεις δεκαετίες, οι ταινίες Jurassic Park και Jurassic World έχουν προκαλέσει δέος και θαυμασμό, τρόμο και ενθουσιασμό σχεδόν σε κάθε θεατή που έχει περάσει το κατώφλι μιας κινηματογραφικής αίθουσας. Το «Jurassic World: Κυριαρχία» είναι η κορύφωση αυτής της ιστορίας τριών δεκαετιών.

 

 

Σενάριο Έμιλι Καρμάικλ & Κόλιν Τρέβοροου

Ιστορία Ντέρεκ Κόνολι & Κόλιν Τρέβοροου, βασισμένη σε χαρακτήρες που δημιούργησε ο Μάικλ Κράιτον

Παραγωγοί Φρανκ Μάρσαλ p.g.a, Πάτρικ Κρόουλι p.g.a,

Executive Producers Στίβεν Σπίλμπεργκ, Αλεξάντρα Ντέρμπισαϊρ, Κόλιν Τρέβοροου

Παίζουν Κρις Πρατ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Λόρα Ντερν, Τζεφ Γκόλντμπλουμ, Σαμ Νιλ, Ντεγουάντα Γουάιζ, Μαμούντου Άθι,  Μπι Ντι Γουόνγκ, Ομάρ Σι, Ιζαμπέλα Σέρμον, Κάμπελ Σκοτ, Τζάστιν Σμιθ, Σκοτ Χέιζ, Ντίτσεν Λάκμαν, Ντανιέλ Πινέντα

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ