Πάτρα: “Εφυγε” μετά από πολυήμερη μάχη ο 28χρονος που είχε χτυπήσει με τη μηχανή του και είχε πιάσει φωτιά

Έχασε τη μάχη μετά από πολυήμερη μάχη στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ, ο 28χρονος Σάββας Βασιλόπουλος, ο οδηγός της μεγάλου κυβισμού μηχανής, ο οποίος λίγο πριν τα μεσάνυχτα της προπερασμένης Παρασκευής τραυματίστηκε πολύ βαριά, όταν η μηχανή προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα με αποτέλεσμα να συρθεί στο έδαφος και να τυλιχτεί στις φλόγες στην ΝΕΟ Πατρών – Κορίνθου στο ύψος του Αρχαιολογικού Μουσείου.

Ο νεαρός χτύπησε βαριά στο κεφάλι και διεκομίσθη εσπευσμένα στο Νοσοκομείο συνοδεία ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι άνοιγαν τον δρόμο στην Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού και να μην χαθεί χρόνος για τον άτυχο νεαρό.
Ο Σάββας υπέκυψε το πρωί της Κυριακής στα βαρύτατα τραύματά του βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα(30/5), ώρα 3 μ.μ.  από τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου και η ταφή του στο Κοιμητήριο Ρίου.

Πάτρα: "Εφυγε" μετά από πολυήμερη μάχη ο 28χρονος που είχε χτυπήσει με τη μηχανή του και είχε πιάσει φωτιά

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

Πάτρα: 56χρονη βρέθηκε νεκρή στην οικία της

Έδωσε ζωή με τον θάνατό του ο Αλέξανδρος! Χάρισαν τα όργανά του! Συγκλονίζει η τραγωδία στο Λάππα

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Τροχαίο–σοκ στην Περιβόλα: Αγροτικό μπήκε μέσα σε ταβέρνα και ο οδηγός έπεσε σε τρύπα κάτω από το όχημα (ΦΩΤΟ)

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Θανάσης Γκώγκος