Η Ναόμι Κάμπελ στηρίζει Κέιτ Μος για την κατάθεση υπέρ του Τζόνι Ντεπ

Εγκωμιάζει την κολλητή της

Η Ναόμι Κάμπελ εξέφρασε τη στήριξή της στην Κέιτ Μος, που κατέθεσε χθες στη διάρκεια της εκδίκασης της αγωγής του Τζόνι Ντεπ κατά της Άμπερ Χερντ και κατέρριψε τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου του Ντεπ.

Η “μαύρη γαζέλα” της μόδας ανέβασε story στο Instagram όπου εγκωμιάζει την κολλητή της για το γεγονός ότι κατέθεσε υπέρ του Τζόνι Ντεπ στον δικαστικό αγώνα κατά της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ, την οποία ο Χολιγουντιανός σταρ κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμηση.

“ΝΑΙ! ΠΕΣ ΤΑ!” έγραψε η Ναόμι Κάμπελ στην ιστορία που ανέβασε στο instagram. Η λεζάντα συνόδευε στιγμιότυπο από την κατάθεση της Μος στο δικαστήριο μέσω βιντεοκλήσης, κατά την οποία το κορυφαίο μοντέλο κατέρριψε τους ισχυρισμούς της Χερντ ότι ο Τζόνι Ντεπ την είχε σπρώξει από τις σκάλες σε διακοπές τους στην Τζαμάικα, την εποχή της σχέσης τους, που διήρκεσε από το 1994-1998.

Όπως κατέθεσε το κορυφαίο μοντέλο από τη Μεγάλη Βρετανία όπου διαμένει, στη διάρκεια διακοπών στην Τζαμάικα “ο Τζόνι δεν με έσπρωξε ποτέ, δεν με κλώτσησε και δεν με πέταξε από τις σκάλες”.

“Φεύγαμε από το δωμάτιο και ο Τζόνι είχε φύγει πριν από εμένα. Είχε καταιγίδα και καθώς έβγαινα από το δωμάτιο γλίστρησα στις σκάλες. Χτύπησα την πλάτη μου. ούρλιαξα γιατί δεν ήξερα τι μού είχε συμβεί και πονούσα. Ήρθε τρέχοντας κοντά μου, με μετέφερε στο δωμάτιο και φώναξε γιατρό” κατέθεσε η Κέιτ Μος, “αδειάζοντας” την Άμπερ Χερντ.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ