Ρούλα Πισπιρίγκου: Αποκαλύπτονται νέες διαδικτυακές αναζητήσεις της πριν το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας

Η υπόθεση της Πάτρας και του θανάτου των τριών μικρών κοριτσιών της Ρούλας Πιπσιρίγκου, κάθε μέρα εμπλουτίζεται με νέα στοιχεία, ενώ η μητέρα βρίσκεται προφυλακισμένη.

Πριν από λίγες ημέρες είχαν δει το φως της δημοσιότητας κάποιες διαδικτυακές αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου, πριν το θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ανάμεσα σε αυτές, ήταν:

Έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό, αναισθησία στα παιδιά (σσ: Η κεταμίνη είναι αναισθητική ουσία), αναισθητικά φάρμακα κ.α…

Αναζητούσε και άλλα

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το MEGA και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, πριν χάσει τη ζωή της η μικρή Τζωρτζίνα, η μητέρα της αναζητούσε στο διαδίκτυο επίσης:

-Γενετικά σύνδρομα καρδιάς

-Ισχαιμική υποξική εγκεφαλοπάθεια (το πρόβλημα που παρουσίασε η Τζωρτζίνα μετά την ανακοπή στο Καραμανδάνειο)

-Διαζεπάμη (ηρεμιστικό)

-Παιδιά και πρησμένοι λεμφαδένες

-Επιληπτικές κρίσεις Βραδυκαρδίες

-Χορήγηση καταστολής (αναζήτηση 12 ημέρες πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας)

-Πνευμονικό οίδημα

-Καρδιακή ανακοπή

Καλούν για κατάθεση την ιατροδικαστή της Μαλένας

Στη μεταξύ, ολοκληρώθηκε η ιστολογική εξέταση για το θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα κληθεί να καταθέσει η ιατροδικαστής που είχε εξετάσει την μικρούλα μετά το θάνατό της. Τώρα, η κυρία Τσάκωνα, θα κληθεί να καταθέσει μετά τα νέα δεδομένα στην υπόθεση…

Θυμίζουμε ότι τότε, είχε επικεντρωθεί στην ηπατική ανεπάρκεια. Σύμφωνα με το MEGA όντως, η Μαλένα επιβεβαιώθηκε ότι είχε μεγάλη βλάβη στο ήπαρ. Όπως ακριβώς δηλαδή, είχε διαπιστωθεί και από την αρχική εξέταση. Όμως με τα νέα δεδομένα, αμφισβητείται ότι το παιδί είχε πεθάνει από ηπατική ανεπάρκεια.

πηγή