Βραβείο για το Δημοτικό Σχολείο Ρίου

25/05/2022 | 20:05

Οι μαθητές του Ε2 τμήματος του Δημοτικού Σχολείου του Ρίου συμμετείχαν στον 2ου Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής «Νίκη Γουλανδρή» με θέμα «Μια ωραία Πεταλούδα».

“Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 132 σχολεία απ όλη την επικράτεια με 2.136 συμμετοχές από όλες τις τάξεις της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και δόθηκαν 12 βραβεία.

 Ένα από αυτά,  το 4ο στο ηλικιακό επίπεδο Ε-Στ Δημοτικού πήρε ο μαθητής της Ε’ τάξης του σχολείου Νίνκοβιτς Μάριος.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης και έχει ως σκοπό οι μαθητές να γνωρίσουν τις πεταλούδες.

Οι μαθητές / μαθήτριες επιδιώκεται  να εντοπίσουν τις πεταλούδες της περιοχής που ζουν,  να παρατηρήσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, να εξοικειωθούν και να παρακολουθήσουν την παρουσία τους, ανάλογα με την εποχή του χρόνου και  να ανακαλύψουν τη βιοποικιλότητα των πεταλούδων.Συγχαρητήρια στον μαθητή μας Μάριο Νίνκοβιτς και στη δασκάλα του τμήματος κα Γεωργίου Αρχοντούλα!!  Πάντα επιτυχίες”, αναφέρει ανακοίνωση του σχολείου.
Βραβείο για το Δημοτικό Σχολείο Ρίου

Το έργο που βραβεύτηκε από τον μαθητή Νίνκοβιτς Μάριο

 

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Πάτρα: Περιπετειώδης σύλληψη 35χρονου για ενδοοικογενειακό επεισόδιο – Επιχείρησε να αρπάξει το όπλο αστυνομικού

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου